Forum » Pomoč in nasveti » Prosil dobro dušco za malo uslugo
Prosil dobro dušco za malo uslugo
nikonezna ::
Jaz bi zeloooo lepo prosil nekoga, če bi lahko nesel kakšen odpadni material, ki ga res ne rabi na jae, ker mi nočejo dati popusta, če jim nič ne prinesem. Problem pa je, da sem iz kopra, pa če bi šel do gor, bi imel več stroškov za prevoz kot je vreden popust. Oni bi mi lahko poslali po pošti, sam če nimajo enega starega kosa, mi ne dajo popusta... Sej ste že zagotovo zasledili njihovo ponudbo. Tako, da bi prosil, če bi lahko kakšen dobro srčen ljubljančan jim nesel kaj, da potešijo njihovo lakoto. V zameno vam lahko ponudim pizzo, vendar šele ko pridem gor... To je oktobra ko pridem študirat... Lahko me vzamete za besedo.
Najlepša hvala
lp
Najlepša hvala
lp
brez podpisa
- polepsal: Tomi ()
simonchelo ::
A ti pravš, da bi rabu enga, da ti na JAE neki nese. Dej povej mi, kako ti je ime, pa bomo že zrihtal tist popust.
nikonezna ::
@simonchelo Matjaž Ivančič sem, naaaajlepša hvala, kako se lahko zmeniva, lahko kar na privatu nadaljujeva
brez podpisa
zito ::
Bostjan ne zamerit sam se ne strinjam s teboj
Nekega soncnega dne sem pri njih kupoval pc
bili so nadvse prijazmi in tudi 15 % popust sem dobil Samo toliko da ves da se da vse zmenit samo ce hocejo kaj prodati.Ce pa ga peljem na servis mi pa delajo zastonj :ha ker je garancija
Nekega soncnega dne sem pri njih kupoval pc
bili so nadvse prijazmi in tudi 15 % popust sem dobil Samo toliko da ves da se da vse zmenit samo ce hocejo kaj prodati.Ce pa ga peljem na servis mi pa delajo zastonj :ha ker je garancija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dinokomp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20273 (12807) | Rakunish |
» | Jae propada? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17427 (11105) | bobby |
» | Grafična kartica crknjotOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1195) | frosch |
» | Last minute Plata za A64Oddelek: Kaj kupiti | 1442 (987) | Boki_ |