» »

Je mozno imeti dva pekaca?

Je mozno imeti dva pekaca?

Neo32 ::

Pozdrav!

Eno vprasanje,

in sicer al je mozno imet dva pekaca v kisti in sicer enga mam NEC 40× enga sm pa kupu TEAC 52× in sicer windowsi mi prepoznajo obadva in obadva delata cist normaln samo v nerotu mi pa najde samo enga in sicer NEC-a ki sm ga ze prej uporabljov.

Obstaja kaksna varianta da bi izbirov pekača?

Hvala za odgovore!
Neo32 (c)
  • spremenil: darh ()

Samuel ::

upgrejdaj Nerota na novo verzijo, mas sigurno prestaro verzijo in ti ne najde nov pekac.

OZZY ::

A si dubu program za peko zraven neca. Ker če si je lahko to, da je program narejen tako da prepozna samo njega.

Drugače pa nadgradi nerota z novejšo različico, ker lahko da ni teaca med podprtimi pekati v tvoji trenutni verziji.
Go with the flow.

OZZY ::

:)
Go with the flow.

Hja zej sm si dal Nerota 6 gor pa zadeva dela normalno tko kukr sm si zamislu, sam je pa drug problem, pekac ne dela tko kukr bi mogu, prvo kr je mi je vceri unicu ene 3 CD-je, enga mi je dobr zapeku, pa se full pocasen je sicer branje pa te zadeve delajo odlicno sam v Nerot-u je CD-test ane in mi je izpisal cas prepoznavanja CD-ja celih 13s, ta drug pekac pa ga ma 0.3s, tko da jest mislm da je z pekacem nekaj narobe.
Neo32 (c)

para! ::

TEACa konfiguriraj kot secondary MASTER.

To bi znalo rešiti tvoj problem.

Lp
Death before dishonor!

Mam narjen tko da je TEAC secondary master, pa ni nc bol, sej sm ga ze nesu nazaj pa sorekl da ga bojo zamenal brez problema.
Neo32 (c)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč NUJNO!!!za pekača gre

Oddelek: Pomoč in nasveti
71274 (1020) Mr. Wally DJ
»

Problemi z NEC DVD-RW ND-2510A

Oddelek: Strojna oprema
323146 (1698) kurjač
»

MSI pekac

281410 (1167) HroSCeK
»

TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
524747 (3790) sidney
»

Priklop Teaca-pomoč?

151229 (987) Tzar

Več podobnih tem