Forum » Loža » Non-solicit agreement
Non-solicit agreement
Blazzz ::
Zdravo,
v moji bivsi pogodbi je med splosnimi obveznostmi delavca clen, ki pravi, da delavec ne bo med ali po prenehanju delovnega razmerja poskusal prevzeti drugih delavcev.
Med splosnimi obveznostmi roka veljavnosti ni omenjenega.
Ali to pomeni, da omenjena obveznost velja v nedogled?
Hvala!
v moji bivsi pogodbi je med splosnimi obveznostmi delavca clen, ki pravi, da delavec ne bo med ali po prenehanju delovnega razmerja poskusal prevzeti drugih delavcev.
Med splosnimi obveznostmi roka veljavnosti ni omenjenega.
Ali to pomeni, da omenjena obveznost velja v nedogled?
Hvala!
Blazzz ::
Ne eno ne drugo ni omenjeno. V mojem primeru je to dosti irrelevantno. Zanima me predvsem ali je ta clen veljaven v nedogled (tudi ce ga ne morejo enforcat)?
louser ::
Zgolj za obdobje, za katero si podpisal.
Bil priča, ko so podajali nekaterim delavcev posodobljene pogodbe za nedoločen čas. Ker so bile slabše kot starejše, jih marsikdo ni podpisal.
Bil priča, ko so podajali nekaterim delavcev posodobljene pogodbe za nedoločen čas. Ker so bile slabše kot starejše, jih marsikdo ni podpisal.
Ales ::
Ne eno ne drugo ni omenjeno. V mojem primeru je to dosti irrelevantno.Zna bit relevantno pri tem, ali je omenjeni člen sploh veljaven.
Zanima me predvsem ali je ta clen veljaven v nedogled (tudi ce ga ne morejo enforcat)?Svetujem ti, da glede veljavnosti in če je veljaven, trajanja določbe, vprašaš odvetnika.
gendale2018 ::
Ne eno ne drugo ni omenjeno. V mojem primeru je to dosti irrelevantno. Zanima me predvsem ali je ta clen veljaven v nedogled (tudi ce ga ne morejo enforcat)?
Če ga ne morejo enforcat sploh ni veljaven?
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
čuvajte se žene, bit ćete jebene
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konkurenčna klavzula (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 46169 (8127) | Beli_Zajcek |
» | Prekomerno delo?Oddelek: Loža | 9693 (5003) | gendale2018 |
» | Izselitev najemnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24886 (21453) | MrStein |
» | Prevoz do dela (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28189 (24275) | Invictus |
» | odpovedOddelek: Loža | 9779 (6916) | bozicek |