Forum » Pomoč in nasveti » Error loading C:\windows\system 32\NVMCTRAY.DLL ?!?
Error loading C:\windows\system 32\NVMCTRAY.DLL ?!?
agentd ::
Ko prinem v windowse (XP) se mi pokaže okno: Error loading C:\windows\system 32\NVMCTRAY.DLL
The specified module cannot be found.
Odkar imam to težavo, mi win sploh ne zazna grafične, ne monitorja, tako da gledam sedaj v monitor pri 60 Hz
JE kak popravek na netu, da se to odpravi?
Hvala, Lp
The specified module cannot be found.
Odkar imam to težavo, mi win sploh ne zazna grafične, ne monitorja, tako da gledam sedaj v monitor pri 60 Hz
JE kak popravek na netu, da se to odpravi?
Hvala, Lp
- spremenilo: bastadu ()
[SkA] ::
probi odstrant nvidia gonilnike in jih ponovno namestit (po možnosti z drugega sourca.. da nimaš že inštalacije u kurcu)
Aspirinix ::
Dobi si druge driverje, mogoče eno verzijo starejše. Pri meni je to pomagalo, ko sem po pomoti nekaj v registru zaj**.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia driverji NE GRE NALOŽITI!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4066 (3405) | OmegaM |
» | Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 67667 (51600) | HupChup |
» | Izšel KDE 4.7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 26293 (22310) | driver_x |
» | Windows 7 64-bit in Samsung 193p - ne morem instaliratiOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1883) | KoMar- |
» | Namestitev Linux-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4993 (4083) | Roadkill |