» »

Svincnik za popravljanje tiskanih vezij

Svincnik za popravljanje tiskanih vezij

TribesMan ::

Zanima me ce kdo ve kje v Sloveniji (ali se bolje v Ljubljani) bi se dalo dobiti svincnik za popravljanje tiskanih vezij in folijskih tipkovnic. Vem da ima delko eno dvokomponentno barvo, sam jest bi nujno rabil v obliki svincnika, ker drugace bom popravljal zadevo glih pol leta...

Rad bi namrec popravil Appleovo tipkovnico, ki jo je zailila voda, in so povezave na foliji ful zoksidirale (ker je bila 3 dni namocena v vodi in priklopljena na elektriko) nekaj sledi pa se je tudi prekinlio in bi blo treba zadeve popraviti... Zato rabim korekturo v obliki svincnika, da bom sam pocrtal vse sledi se enkrat... z korekturo v kozarckih si ne morem bogvekaj pomagat...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

frenk ::

kva pa če bi to barvo nalil v rotring? ...al pa recimo v kakšno injekcijo s tem da ven vzameš bat in uporabljaš kot kemiko?

Ta barva je zelo gosta, tako da to ni mogoce... Cedalje bolj razmisljam o uporabi enega zelo mehkega grafitnega svincnika... sej tist del folje k je sled gor, je dokaj hrapav, tako da bi se pomojem kar dobro obneslo...

Tole je vse kar sem nasel v dosegu slovenije... link... sam nimam pojma kdo je ta AT Team... pa kako oni to prodajajo...

LP

TribesMan

Zgodovina sprememb…

[BeN] ::

at-team oz KENT je pač ena firma ki prodaja take stvari + ostale stvari za lepljenje, folije... predvsem uporabno v avtomobilski industriji

sej če ti osebno ne uspe naročit, lahko jst prek firme naročim, pa ti pol pošljem po pošti... sam poštnina bo na tvoje stroške :))
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Ja sem ugotovil da prodajajo vse živo... sam to mi ni še čist jasno ali imajo sam veleprodajo ali lahko tud navadni smrtniki tam kupujejo... Ker nikjer nič ne piše... Sicer imajo eno trgovino tam v Lj... bom šel ju3 pogledat kaj pa kako...
Če mi ne bo uspelo se priporočam za dobavo [BeN] :D

LP

TribesMan

[BeN] ::

ja ni blema...

če ne bo šlo pa sporoč... ;)
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Keyser Soze ::

Kok pa je t a slinčnik. 0.5 , 0.3 al je bolj pri debelih. JAz bi tudi rabil eno tako korekturo. Ampak kar se da fino.

Ti nimam pojma... pomojem je okoli 1mm ponavadi so take debeline...

Prej sem probal popravljat z navadnim grafitnim svinčnikom in se ni najbolje obneslo... tako da jutri grem v lov za prevodnim svinčnikom...

LP

TribesMan

andrejj ::

Če je na foliji prekinjena prevodna linija,bi se dalo dodati posebni prevodni lak.Kje se dobi,ne vem.Že dolgo prej sem imel in sem uporabi za popravilo na folijo od ZX 81.

Ah zadnjič sem šel "kupit" svinčnik.... zadeva je absolutno predraga, saj košta 10400+DDV, kar je 85% cene nove tipkovnice... tko da no go...

Zdej moram sam še mal okoli poklicat če imajo kje kakšno crknjeno tipkovnico... bi sam folije zamenjal pa bi blo rešeno :D

LP

TribesMan

AlesZ ::

TribesMan: ta svincnik imam jaz doma. Notri je srebrna barva, je pa tezko z njim popravljati sledi. Ponavadi,ce moram kaj popraviti razstavim ta svincnik in z kaksno konicko pomakam v to barvo in popravljam.

P.S Lahko prides kaj na obisk;)

Huh... Jest sem pa mislil da se dato lepo risat... Ce je tako tezko popravljat z njim, potem brezveze kamorkoli hodit, ker zadeva je prekinjena na full mestih...

Vseeno hvala za ponudbo.

LP

TribesMan

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amd Sempron - ODKLEPANJE !

Oddelek: Navijanje
453272 (1696) Dr_M
»

sem ubil r9800? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
815587 (3069) Tilen
»