Forum » Pomoč in nasveti » Big problem - help!
Big problem - help!
Visitor ::
Gre za sistem Z MSI 6330 turbo, Radeon SDR, Duron 800, 128 Mb 7.5 Ns rama, DTLA 30Gb 5400, Live Player, vse by Mlacom....Problem je v tem, da se sistem sploh ne zažene - uploudal sem win98 in vse drajverje, zadevo šatdavnou, šel na kosilo, prišel nazaj, pritisnil stikalo....nič, tema, ne zavrti ničesar...
Ps:
prejšnji dan sem moral menjati Radeona, ker sploh ni dal signala na monitor....kakšen namig, poleg zanič napajalnika? Šarit po notranjosti ne smem, ker je nalepka pa garancija pa to...
lp!
Ps:
prejšnji dan sem moral menjati Radeona, ker sploh ni dal signala na monitor....kakšen namig, poleg zanič napajalnika? Šarit po notranjosti ne smem, ker je nalepka pa garancija pa to...
lp!
ChiefThunder ::
Pomoje boš bolj težko zadevo uštimu, če ne boš mal v notrnjost pogledal. Drgač pa... uveljavi garancijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik (noname ali brand)Oddelek: Kaj kupiti | 3789 (2566) | murmur |
» | Mnenje o računalniku?Oddelek: Kaj kupiti | 1458 (1049) | jest10 |
» | kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5494 (4170) | boštjan |
» | kaj kupiti za okoli 250cukovOddelek: Kaj kupiti | 1602 (1210) | globoko grlo |
» | Poplva računalniških sistemov. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3355 (2836) | Mr.B |