Forum » Loža » 100 EUR dvig na bankomatu
100 EUR dvig na bankomatu
FireSnake ::
Mene pa fascinira, da dvigujete take količine denarja. No, seveda, pri 2.5k € plače in več razumem, da bi ljudje redno želeli imeti kakih 500 € gotovine v žepu.
Jaz praktično vse plačujem s kartico. Redko kdaj dvignem več kot 150 €.
Jaz tudi po večini vse plačujem s kartico, le za položnice dvignem gotovino (ker delimo vse stroške s št. doma) ter kar mi uspe prišparat od plače da dam na stran (je najbolj varno imet doma spravljeno, ker če pustim na kartici porabim za neumnosti).
Podobno pri meni.
Vse plačujem z denarjem in posledično lažje spremljam porabo prek spletne banke (manj filtriranja).
Za gostilno pa ne rabim, ker malo hodim po gostilnah...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
mmazi ::
V Aleji v Ljubljani je bankomat (NKBM, v pritličju), ki (izgleda) vedno da bankovce po 100 EUR, če lahko.
Ali kdo ve, kje v Ljubljani (če sploh) so še drugi bankomati, ki izdajajo bankovce po 100 EUR (ali večje)?
Ali kdo ve, kje v Ljubljani (če sploh) so še drugi bankomati, ki izdajajo bankovce po 100 EUR (ali večje)?
wcpapir ::
Opkow ::
Pošta v Črnučah ima NKBM bankomat, ki ob dvigu nad 100 EUR večinoma da 100 evrski bankovec.
Enkrat dvignil 300 EUR, dobil 3 x 100 EUR.
Enkrat dvignil 300 EUR, dobil 3 x 100 EUR.
Ok, še na Poljanskem nasipu v Ljubljani (Spar, Kapitelj) je en od NKBM, ki daje stotake. V Ljubljani torej zaenkrat znani trije: Kapitelj, Aleja (pritličje) in Pošta Črnuče.
Nagi Bator ::
E? Dvigujem samo okrogle zneske na 100 in se nikdar v zadnjam casu nisem dobil karkoli drugega kot stotake. (NKBM)
Nagi Bator je izjavil:
E? Dvigujem samo okrogle zneske na 100 in se nikdar v zadnjam casu nisem dobil karkoli drugega kot stotake. (NKBM)
Bi delil, kje? Jaz sem na nekaterih NKBM-ovih bankomatih (sicer lani) dobil večinoma petdesetake, ponekod pa tudi nekaj bankovcev po 20 in 10. Hvala!
GupeM ::
Zadnjič sem bil po dolgem času spet na bankomatu, dvignil 300 eur. Litija, bankomat NKBM, se mi zdi. Dobil 3 stotake ven.
Sploh ne vem, če sem že kdaj dobil več od 50. Je pa res, da sem zelo, zelo redko na bankomatu. Včasih sem bil bolj pogosto.
Sploh ne vem, če sem že kdaj dobil več od 50. Je pa res, da sem zelo, zelo redko na bankomatu. Včasih sem bil bolj pogosto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Horas ::
nkbm tako ne pljuva ven 10€. 20€ naprej, pa še tega bojo v kratkem ukinli.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
GregiB ::
Sem govoril s kolegom, ki polni bankomate. Povedal je, da ima le par bank v rodni grüdi v bankomatih kasete s 100€ bankovci, pa še to praviloma zgolj na tistih, ki so ob poslovalnicah. V veliki večini bankomatov so najvišji apoeni 50€ in višjih v bankomatih sploh ni...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
link_up ::
prvic je branjevka mal cukas gledala kaj je to flik, drugic je pa slo ze bp...
In and Out
Sindrom ::
Kaj že morda razmišljajo o tem, da bi zaradi inflacije počasi nazaj uvedli bankovce po 500 EUR?
"If privacy is outlawed, only outlaws will have privacy." - Phil Zimmerman
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polog na banko (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10308 (7897) | matobeli |
» | Menjava bankovcev - večja količina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12834 (10149) | blink |
» | Bankomat limitOddelek: Loža | 19155 (6523) | Luk as |
» | Umik bankovca za 500€ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 96447 (79913) | AndrejO |
» | Ponarejen denarOddelek: Loža | 10421 (8041) | Stari maček |