Forum » Izdelava spletišč » Dopolnjevanje vsebine strani
Dopolnjevanje vsebine strani
xardas ::
V službi uporabljamo privatni wiki sistem, ki ne pripada nam in mu ne moremo spreminjati funkcionalnosti (recimo izvoz v pdf, ki trenutno ni omogočen).
Potrebujemo dve zadevi:
- možnost dodajanja komentarja na posamezne dele strani (predvsem pri vseh linkih)
- možnost barvanja (background color) povezav z različnimi barvami
Slednje je možno z uporabo različnih vtičnikov za brskalnike, kar sem že našel, ampak ker gre za vtičnik, koristi le meni. Zanima me, ali obstaja kakšen način (vtičnik, orodje), kako bi s kolegi imeli enako verzijo strani (vsi bi imeli enake komentarje in enako obarvane povezave) v brskalniku, brez podajanja izvorne kode strani?
Potrebujemo dve zadevi:
- možnost dodajanja komentarja na posamezne dele strani (predvsem pri vseh linkih)
- možnost barvanja (background color) povezav z različnimi barvami
Slednje je možno z uporabo različnih vtičnikov za brskalnike, kar sem že našel, ampak ker gre za vtičnik, koristi le meni. Zanima me, ali obstaja kakšen način (vtičnik, orodje), kako bi s kolegi imeli enako verzijo strani (vsi bi imeli enake komentarje in enako obarvane povezave) v brskalniku, brez podajanja izvorne kode strani?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tabhomepage.com - prosim za vaše mnenjeOddelek: Izdelava spletišč | 3635 (2808) | csrf |
» | JavaScript in Adobe Flash PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3342 (3111) | Ribič |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25425 (23829) | Icematxyz |
» | Oracle umika brezplačni ODF vtičnik za MS Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 17017 (14496) | noraguta |
» | Šifriraj, potrdi, zanikaj - nov protokol za varno uporabo sistemov za trenutno sporočOddelek: Novice / Zasebnost | 3189 (3189) | darkolord |