Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica, gonilniki in kompatibilnost
Grafična kartica, gonilniki in kompatibilnost
LeXani ::
Grafična: GTX 1050
Matična: M5A97
Imam probleme z namestitvijo gonilnikov za grafično, s priloženim CDjem javi napako pri prenosu, iz neta snel gonilnik v384.76 pri namestitvi javi da ni kompatibilen z os. V upravitelju naprav mi kaže "Video Controler (vga compatible). Imam win10 64bit. V čem je problem?
Matična: M5A97
Imam probleme z namestitvijo gonilnikov za grafično, s priloženim CDjem javi napako pri prenosu, iz neta snel gonilnik v384.76 pri namestitvi javi da ni kompatibilen z os. V upravitelju naprav mi kaže "Video Controler (vga compatible). Imam win10 64bit. V čem je problem?
Čas prve prijave 04.11.2005
filip007 ::
Imaš zadnje Windows 10, mogoče se nočejo posodobiti, ker imaš Phenom.
Trevor Philips Industries
d3m1g0d ::
Si snel gonilnik s geforce.com? Najbolje je, da preneseš gonilnike direktno od Nvidie. Kolikor vem, so ti gonilniki tudi Windows certificirani.
Gott ist tot! Gott bleibt tot! Und wir haben ihn getötet!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: d3m1g0d ()
sem probal oboje isto javi..bom sformatiral pa novejšo verzijo os-a gor dal..predvidevam da je to..sem bral po spletu da imajo nekateri enak problem.
d3m1g0d ::
najprej probi updejtat driver preko windows update.
Samo tega ne. Microsoft zmeče gor ta prvo stvar, ki jo najde in približno ustreza, v končni fazi pa večrat pride do BSODa, kot pa če prebereš in izbereš pravilno variatno grafične in driverja.
@LeXani, preden preformatiraš, na grafični v device managerju odstrani vse driverje zanjo, rebootaj pa še enkrat namesti "z nule"
Gott ist tot! Gott bleibt tot! Und wir haben ihn getötet!
hojnikb ::
zaenkrat se nisem mel tezav z driverji od windows update; za test v primeru opja so cist okš.
#brezpodpisa
jero_no1 ::
Tud sam imam podobne izkušnje kot @kristjan02 - namestil original gonilnike za grafiko (integrirano), potem jih je zadniji Win10 update povozu in vse zjebal...
končna rešitev je bila nova verzija os-a, je pa res da ti update sname neke stare gonilnike..sem potem iz geforce strani inštaliral..deluje brez problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1389984 (1811) | tetriandoch |
» | Snappy Driver Installer alternativeOddelek: Pomoč in nasveti | 582 (506) | hojnikb |
» | Windows 10 bo zastonj, očala HoloLens za navidezno resničnost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 64165 (52644) | SimplyMiha |
» | Prenosnik - novi windows, ni wifijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1047) | stiper7 |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8530 (7736) | Invictus |