» »

Renault clio 4-mestna koda za radio

Renault clio 4-mestna koda za radio

Mare3 ::

Pozdravljeni, po menjavi zaganjalnika na clio-tu se je resetiral radio, ker je bil odklopljen iz akumulatorja, sedaj pa potrebuje neko 4-mestno kodo za aktivacijo. To prvič slišim, da je potrebno malo sem se pozanimal kje bi kodo dobil ampak brez uspeha. Ob nakupu vozila naj bi bil priložen nek majhen kartonček, kjer je ta koda napisana ampak ga ni. Druga opcija je da je koda napisana v servisni knjižici, tam pa te kode pravtako ni. Klical sem v Kia center kjer sem vozilo kupil tam pa so me napotili v Renault servis, kjer vse skupaj tako dolgo traja da me je minilo. Potrebno se je naročiti, ko sem klical so mi pa dali na voljo neke termine šele čez en teden in pa v nekih dopoldanskih urah. Je kakšna druga opcija da bi pridobil to 4-mestno kodo kje drugje, da se izognem servisu ker bi mi vzelo preveč časa, ki ga pa zadnje čase nimam prav veliko.

smacker ::

Meni so jo na pooblaščenem servisu zaupali po telefonu na podlagi številke šasije v dveh minutah. Načeloma bi se moral oglasit pri njih, da dokažeš da si res lastnik, ampak je na srečo prijazni uslužbenec razumel, da ne bo noben ukradel radija, ki ne predvaja MP3 :D Zgleda si naletel na gnil servis, pokliči katerega drugega v SLO, pojamraj nad neprijaznostjo teh in še malo popvprašaj kolk stane menjava olja pri njih. Za potencialno bodočo stranko se morda bolj potrudijo ;)

Washer ::

Pozdravljen, ce imas clio 4 potem ne. Na starejsih modelih pa odvisno od radia, na enih radiih je bila nalepka ob strani oz. zadaj na radiu.

Mato989 ::

Jaz sem mel številko v knjigici ki je bila v avtu za Megane II =) v navodilih je bila ročno dopisana ob nakupu avta, je bilo prav mesto z praznimi okvirji za tole.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

blackbfm ::

Na enem od papirjev bi mogla bit koda, original račun al nekaj

prowb ::

js imam nekje en programcek, ki izracuna iz serijske stevilke radia... ce najdem, sporocim :)

Mare3 ::

Evo pa sem le našel program. https://play.google.com/store/apps/deta... kodo je sprejelo tako da sedaj vse spet dela. Še enkrat sem sam šel pogledat v servisno knjigo in videl da je koda napisana...očitno nekateri člani moje družine ne znajo oz. se jim ne da brati :D

baco ::

Clio letni 2015. Ekran razen trenutne postaje vse ostalo črno., Servis pravi 50€ baje obstaja neki link za posodobitev radija.

Raptor F16 ::

Stara mama je na twingotu imela kodo na zadnji strani servisne knjižice.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

baco ::

Hvala res je bomo probali sedaj to urediti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava olja Kia Ceed (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6613293 (11725) fikus_
»

Kateri avto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14619440 (7886) scipascapa
»

Kakšne izkušnje imate s Porše Slovenija? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
21147099 (40225) xmetallic
»

Obraba avtomobila in servis ?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6511017 (9935) Utk
»

Ko ima avto 200.000km + ga noben noče kupit. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12534551 (30244) Zheegec

Več podobnih tem