» »

Nove oznake goriv

Nove oznake goriv

1
2
»

MostWanted ::

čevam pa teoznake na ročkah niso dost, daše zmeri zajebete pa tankate napačnega. vsaka vam čast. bravo idioti

jype ::

Spxy je izjavil:

jype je izjavil:

Enkrat bo šla tehnologija tolk naprej, da se boste vozil s kolesi, pa ne boste več mel težav z ročkami.

Iz tehnološkega vidika je to kvečjemu nazaj.
Energy efficiency in transport @ Wikipedia

Ne.

D3m ::

V bistvu je nazaj.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Vi ste narobe obrnjeni.

Vertikalno ali horizontalno?
|HP EliteBook|R5 6650U|

V hrib.

...ali dolino?
|HP EliteBook|R5 6650U|

GupeM ::

Glugy je izjavil:

Men se zdi boljša rešitev da bi z magnetnim poljem nakazal da uporabljaš napačno ročko. Torej da bi imel + in - različno glede na rezervoar in pa različen + in - glede na ročko. Fizično bi torej čutil da se ročka upira zaradi magnetnega polja in bi vedel da rabš drugo ročko uporabt.

Magneti imajo severni in južni pol, ne + in -.

V mojega dizla pa tako ali tako ne moreš vtakniti ročke za bencin. Tudi druga cev ni šla noter. V prtljažniku pri rezervni gumi imam nek nastavek, ki ga moraš vtakniti v luknjo za tankanje, da lahko recimo iz kantice natočiš gorivo v avto. Ko sem prvič videl ta nastavek, sem mislil, da je namenjen ženskam, da lahko lulajo stoje :D V navodilih sem potem ugotovil, čemu je namenjen.

Petrol Slo ::

kixs je izjavil:

Enkrat sem napacno tankal bencin v diesla na Petrolu Vic. Takrat je prodajalka na Petrolu rekla, da imajo vsaj en ali dva taka primera na dan.

Js sem po kaksnih 20 litrih opazil napako. Izgleda ima tam Petrol kar z enim zmenjeno. Pride z avtovleko, odpelje v Brezovico v svojo delavnico in tam sprazni tank in natoci nekaj goriva. Sola me je kostala cca 150€ skupaj z napacnim bencinom. To je bilo enkrat 2009/2010. Pa se ful se mi je mudilo... seveda sem potem 2-3 ure izgubil :lol:

Spoštovani,

točenje goriv na Petrolovih bencinskih servisih poteka po sistemu samopostrežbe, kar pomeni, da mora kupec sam paziti, da izbere pravilno ročko. Glede na to, da na Petrolu dnevno oskrbimo več kot 100.000 kupcev, je jasno, da ne gre za sistemsko napako. Zato svetujemo pozornost pri izbiri ročice za točenje goriva, v primeru, da pa se zgodi napako vožnje ne nadaljujte, ampak odvlecite avto do ustreznega servisa in tam zamenjajte celotno gorivo. Še posebej je to priporočeno, če gre za vozilo na dizelsko gorivo, v katerega je bil natočen bencin. Stranka seveda lahko ukrepa po svoje, vendar je to njena odločitev in zanjo ne odgovarjamo.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi prek sistema Povej Petrolu.

Lep pozdrav,

Silvan Simčič
Tehnični razvoj, kakovost in varnost
Petrol d.d., Ljubljana

dxx ::

Na 20l bencina v dizlu dodaš še 20l dizla+liter dvotaktola, pa vozi miško. Preverjeno. Kadi sicer, ampak se pelje.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bencinske črpalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6314158 (11791) primozzzz
»

Čudno tankanje bencina na Petrolu - nateg ali ne? (strani: 1 2 )

5014315 (10313) r3dkv1c4
»

Narobno tankanje bencin-dizel

3311867 (10134) rdecaluc
»

Bencinske črpalke (strani: 1 2 )

8422197 (19642) Nesta
»

Nafta na OMVju (strani: 1 2 )