Forum » Pomoč in nasveti » Rad bi pogledal zgodovino e-pošte
Rad bi pogledal zgodovino e-pošte
mikhaair ::
V prejetem mailu mi hoče pošiljatelj dopovedat, da sem že poslani mail pred par tedni kao spregledal, ter da mi ga ponovno pošiljajo. Sporočilo ja kao fwd poslanega maila pred tedni. Jaz seveda menim, da so si to gladko malo izmislili in bi rad pogledal, če je možno zgodovino maila, da potrdim ali ovržem njihovo trditev. Torej če se da videt kreiranje maila ali je res fwd in ostale skrivnosti.
Uporabljam windows mail, pošiljatelj mislim da outlook, imam pa gmail.com.
Tnx in lp
Uporabljam windows mail, pošiljatelj mislim da outlook, imam pa gmail.com.
Tnx in lp
kixs ::
Ti poglej v mapo SPAM. On pa ti naj poslje screenshot iz Outlook mape Poslano, kjer se vidi kdaj je tebi poslal - vidi se naslovnik, naslov in datum/ura. Kaj vec pa, brez kaksnih vmesnih administratorjev in logov, tezko.
Moj mail sem preveril vse.
Od njih ne morem zahtevat oz. eventuelno kasneje.
Sem mislil, da se mogoce da iz fajla prebrat takšne informacije.
Od njih ne morem zahtevat oz. eventuelno kasneje.
Sem mislil, da se mogoce da iz fajla prebrat takšne informacije.
Siddh ::
Ja saj če si mail prejel in nisi spregledal ga imaš še vedno v nabiralniku. Naredi screenshot z vidnim datumom in uro pa jim nazaj pošlji.
Maila nisem prejel.
Dobil sem kao fwd maila, ki naj bi mi bil poslan.
Ampak mislim, da so sami napisali oz.editirali uro datum, naslovnika.
Dobil sem kao fwd maila, ki naj bi mi bil poslan.
Ampak mislim, da so sami napisali oz.editirali uro datum, naslovnika.
Siddh ::
Mogoče pa so poslali pa ni šlo od njih, jaz sem imel na telefonu problem, da sem mail poslal, na telefonu je bil v mapi poslano, ko pa sem na računalniku pogledal pa je bila mapa poslano prazna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275903 (20834) | Matko |
» | Posiljanje uradnih zadevOddelek: Loža | 3466 (2628) | dunda |
» | Zmanjesavnje porabe prostora v Gmailu z arhiviranjem?Oddelek: Programska oprema | 678 (583) | Miha 333 |
» | Gmail by Google : niti za amaterje !Oddelek: Omrežja in internet | 3731 (2656) | r5r |
» | Pošiljanje pošte.Oddelek: Programska oprema | 3602 (3454) | Azz_Kikr |