» »

Urban Terror 3.0 mod za Quake3

Urban Terror 3.0 mod za Quake3

Sydk ::

Yeah!!! končno nova verzija...a kdo špila to zadevo, pa kakšna se vam zdi? meni je hodo vredu, zdaj z rahlo izboljšano grafiko, tweakana orožja, nova brzica, mejbi je zdej postala malo bolj strojno zahtevna kljub mojem 2400+ in radeonu 9600 res pa je da rad spilam vse na high pa aa pa af...uglavnem nora igralnost, realizem..hudo, grem nazaj spilat..LP

Xplicit ::

A je ta mod zastonj - in ce je kje se ga da dobit?

Xplicit ::

nevermind sm ze najdu

urbanterror.net/ - ce slucajno se kdo isce

Sydk ::

mod je kot vsi modi zastonj samo original quake3 mors imet oz. valid cdkey, vsaj mislim no nisem se poskusu ce dela tudi brez, glej da imas zadnji point release pa enabli punkbusterja in poročaj :)

Zoidberg ::

Na kakšen način pa je igra ker iz screenshotov zgleda res lepo. ali je podobno CS ali kaj.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Sydk ::

ne bi ti znal povedat ker sem vedno igral mode za quake 3 in ne za half life..CS sm enkrat videl na brzino nikoli pa igral, imas vec nacinov igranja..kdo jih najvec pobije, potem kdo zadnji ostane ziv, capture the flag, pa zdaj po ta novem plant/defuse bomb..kr pestra paleta torej

frudi ::

že zdownloadal in inštaliral, malo sprobal spremenjene in nove mape, nisem pa še našel serverja, ki že laufa 3.0 :). tako tudi ne morem dati neke realne ocene, ali je boljši ali slabši od 2.6a, ker to spoznaš šele preko multiplayerja. od prvega oka bi rekel, da so nekatere 'classic' mape preveč zakomplicirali (casa, abbey...), novi uber-strojnici se bo treba privadit, nisem pa še ugotovil, koliko so spremenili stara orožja (ki so se mi zdela že v 2.6a zelo dobro uravnotežena). se mi pa zdi, da sedaj automatska orožja še bolj trosijo metke vsenaokoli, tako da je treba streljati v krajših rafalih, kar mi je vsekakor všeč. konec koncev pa se bo treba najprej privadit novi verziji, šele potem bom lahko rekel, ali je boljša ali ne. jim pa v vsakem primeru zamerim, da so čisto zjebali mojo najljubšo mapo (ut_village) :|.

Zoidberg... jah, primerjava s CS se vsiljuje sama po sebi, ampak se mi zdi, da sta pristopa k igranju precej različna. sam imam s CS sicer le omejene izkušnje (z enga lana in malo eksperimentiranja po netu), medtem ko UrT igram približno pol leta. kolikor ju lahko primerjam, se mi UrT zdi precej bolj dinamičen (manj kemperski po domače), hitrejši, z boljšim fizikalnim modelom. z zadnjim prevsem ciljam na hit-detection, kar se mi je v CS zdelo naravnost obupno (čeprav tudi v UrT včasih človek zgubi živce, ko v nekoga, ki je 1m od tebe in obrnjen stran od tebe, sprazniš saržer 30 metkov in ga ne ubiješ, on pa se lepo lažerno obrne proti tebi in te s prvim strelom zadene v glavo).
na kratko bi lahko rekel - če veš, kakšna je razlika med q3 in half-life, ti bo tudi približno jasno, kakšna je razlika med CS in UrT :). in pa seveda, UrT je daleč boljši :P
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Sydk ::

frudi: zdej sm spilu preko gamespy arcade in sm le poredko naletel na server ki je gnal se staro verzijo :) se pa strinjam da so nekatere mape cist zjebal (lej kaj so naredl z mojo abbey groza:) bo ze drzal tist da ce je nekaj dobro in je masi folka vsec..NE spreminjaj, so pa lepo cez ves spil zazvlekl lepe podrobne teksture, mal se mi zdi da vsi kempajo s tanovo strojnico ampak z njo si precej bolj okoren tko da se mi zdi da je vseeno kar uravnotezeno...no ja cas bo pokazal svoje, nc grem nazaj spilat, bom sel pol u ene 6h zutri spat :D

frudi ::

sem špilal malo po netu... povsod samo g36 party :\. se mi zdi ta pušketina premočna po novem, stara se mi je precej bolj dopadla in se mi je zdela čisto dobro uravnotežena.
ta novi bomb način je kr cool, čeprav so nekatere mape precej neuravnotežene in se red team lahko gre kemp fešto. ampak ok, mape so velike in precej kompleksne in ko jih spoznamo do potankosti se bo šele pokazala njihova prava veljava.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Zoidberg ::

no mogoče ste me narobe razumel jaz sem mislil kako se igra defuse the bomb ali da talce rešuješ kot pri CS al kako drugače to sem mislil.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

ru7 ::

...kar se realizma tiče Infiltration Rocks, se skrijejo vse, kar sem probal dozdaj (moje mnenje)

frudi ::

Zoidberg, bomb defuse način v UrT je v principu enak tistemu v CS - red team mora podstavit bombo, blue team jim mora to preprečit. razlika je v tem, da so mape pri UrT v splošnem nekoliko manjše, oziroma je premikanje bistveno hitrejše, tako da je akcija precej hitrejša kot v CS.

ru7, fora UrT ni v realizmu, to tudi avtorji ne le priznavajo temveč posebej poudarjajo. če hočeš realizem za Q3, lahko igraš True Combat, kjer pozabi na križec sredi ekrana, streljanje med tekom, itd. rezultat je sicer zelo realističen model bojevanja, ki pa je hkrati dolgočasen in frustrirajoč, ko porabiš minuto, da od spawna (ki je nekje v treh krasnih) prideš do 'akcije', kjer te nato brezveze skine nek za naključnim vogalom ukempan lamer.
fora UrT je tempo in akcija, kar običajno smrdi kemperskim n00bom :); in to je dobro, saj zato hitro obupajo nad UrT in raje igrajo CS :D.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Sydk ::

zdaj sem igral spet ene 5 ur:D in se naletel na kar nekaj bugov ampak nic resnega, kdaj pa kdaj me je punkbuster vrgel dol z raznimi razlogi kar se prej ni dogajal, pa mal bolj lagasto mi deluje vse skupaj ampak se da prezivet, kakega patcha kot je ponavadi po takih velikih izdajah se ne bi branil, ja res kemperjev je kar velik, a ponavadi se ve na katerih platah se zadrzujejo in se jih pac ognes, čeprav priznam da vcasih na laneway2 ena boljsih plat je tut men pasalo se kje utaborit s snajperco in klatit po nič hudega slutečih možiceljnih :)
btw. frudi mogoce ti kaj ves...kaze mi vedno da imam 99FPS a na resuluciji na kateri igram vem da imam krepko vsaj cez 160 fps a noce pokazat cez 99 kljub ukazu /cg_drawFPS 1 ? lp

frudi ::

btw. frudi mogoce ti kaj ves...kaze mi vedno da imam 99FPS a na resuluciji na kateri igram vem da imam krepko vsaj cez 160 fps a noce pokazat cez 99 kljub ukazu /cg_drawFPS 1 ?

a to samo na kakem serverju ali povsod? se mi zdi, da se da tudi na serverju nastavljat omejitev fps (to sem bral nekje glih te dni, čeprav je možno, da je šlo za kak drug špil :D). druga, bolj trivialna možnost je, da imaš vklopljen VSync; si se kaj igral s cfg-jem ali pa gonilniki za grafično?
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

ru7 ::

Meni pa glih to leži, k je realno, se utrudiš, pa ne morš teč hitr, pa ni križca ...., sam glede na moje prejšne izkušnje z starejšimi verzijami Urbana je kr kul! Kr fantje, mogoče kdaj kak klan


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22237498 (23214) Sc0ut
»

Intel bo lovil goljufe (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
568098 (5964) KoKi
»

Counter Strike (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
878242 (6225) bonbonček
»

True Combat - Elite (test)

Oddelek: Igre
131126 (1020) Matek
»

Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
534667 (3778) ordan

Več podobnih tem