Forum » Mobilne tehnologije » A1 neskončni net
A1 neskončni net
w4nkst4 ::
V kolikor ima kdo a1 neskončni net bi ga prosil, da malo napiše kako se zadeva obnese, in kaj vse je možno spremljat s hitrostjo 4/2? sim kartico se lahko uporabla tudi v mobiju? in če je kakšna omejitev glede na lokacijo uporabe? hvala
- polepsal: Mavrik ()
brez-imenko ::
Nisi omejen na lokacijo, lahko jo imaš v telefonu ali tablici, ki to podpira. Ševilka je za NAT serverjem, od A1 tehničnega oddelka moraš zahtevat, da ti vklopijo IPv6 potem številka ni več za NAT serverjem. Za programje, ki uporabljajo P2P protokol zna biti to velika ovira saj ne delujejo.
Imel Domači net na poskusu, če bi prej vedel za take monade bi takoj zahteval naj mi vklopijo IPv6 in ne šele po testnem obdobju, potem bi se mogoče celo odločil zanj.
Imel Domači net na poskusu, če bi prej vedel za take monade bi takoj zahteval naj mi vklopijo IPv6 in ne šele po testnem obdobju, potem bi se mogoče celo odločil zanj.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
nsa_ag3nt ::
Običajen net, namesti si netlimiter, nastavi na 4/2 hitrost in testiraj zgornji paket hitrosti...
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five
ronaldo ::
Deluje dobro, vsaj za mojo druzino. seveda to ne pomeni da lahko en downloada, en gleda na hd itd, ampak za obicajno uporabo, tudi gledanje tv-ja preko interneta, youtube, igre je dober. ce si zelis veliko vec bos pac moral tudi veliko vec placati.
mi smo zelo zadovoljni, placujemo pod 15eu za net, tvja nimamo, ker imas vse na youtube in internet tv. kartico imam v mobitelu ki ga uporabljam kot router, ker shera wifi signal po stanovanju.
mi smo zelo zadovoljni, placujemo pod 15eu za net, tvja nimamo, ker imas vse na youtube in internet tv. kartico imam v mobitelu ki ga uporabljam kot router, ker shera wifi signal po stanovanju.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Mi smo vzeli ko je bil dodaten popust, tako da pod 15eu. Zelo nizka cena za to kar dobimo, imamo pa ze 1 leto, pred tem smo imeli optika t2, ampak neke razlike ob normalni uporabi, za nas ni. Razen v ceni, tle je pa velika razlika na letni ravni.
Ce vazmes online dobis tudi 20eu popusta tako da cca 1 mesec imas zastonj.
Ce vazmes online dobis tudi 20eu popusta tako da cca 1 mesec imas zastonj.
Sen pogledal online ceno, in je cena 15.49 z vezavo 24 mesecev, ce pa brez vezave je pa cena kot ti pravis. Po 2letih pac prekines in vzames novo vezavo da bo spet ceneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 54627 (29966) | brez-imenko |
» | SAMO Internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25536 (18355) | Lonsarg |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 36992 (17463) | modelno1 |
» | Simobilov domači internet za 17 evrovOddelek: Omrežja in internet | 4464 (3422) | Sami |
» | IPv6 star 20 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17012 (13888) | SeMiNeSanja |