Forum » Mobilne tehnologije » Zaobid touch-screena
Zaobid touch-screena
Malcolm_Y ::
OK, telefon je padel na tla in ekran ne dela več, ne dotiki, ne slika. Če ga priklopim na PC preko USB-ja, ga PC zazna, vendar vsebine ne morem odpreti.
Namreč, ko (delujoč) telefon priklopiš, te vpraša tole:
Zdaj pa seveda ne morem pritisniti na "DA", ker ekran ne dela, niti ni slike, da bi poskusil srečo z miško.
A pozna kdo način, da zaobidem tole in pridobim dostop do datotek na telefonu?
Zdaj pa seveda ne morem pritisniti na "DA", ker ekran ne dela, niti ni slike, da bi poskusil srečo z miško.
modelno1 ::
Bootaš TWRP brez installa? Samo moraš najti podpisano verzijo za svoj telefon, če nimaš odklenjenega bootloaderja.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Zdajle se s fastboot - ADB - Android SDK varianto lotevam, ampak moram najprej vse instalirati na PC...
jbj__ ::
OK, telefon je padel na tla in ekran ne dela več, ne dotiki, ne slika. Če ga priklopim na PC preko USB-ja, ga PC zazna, vendar vsebine ne morem odpreti.
prklop miško/tipkovnico preko usb dongla (če imaš brezžično) ali preko usbja če imaš žično, https://www.mimovrste.com/usb-kabli/dig...
Sem s Fastbootom kar daleč pririnil, najprej sploh ni videl naprave, pol jo je uspel najti v recovery načinu, pol celo v fastboot načinu, pol mi pa sam neke "no permission" meče.
Bom poskusil z miško. Mogoče ve kdo, kje je miškin kurzor po defaultu, ko ga vtakneš v Androida? Na čisti sredini? Upam, da mi s trial-and-error eventualno uspe.
Bom poskusil z miško. Mogoče ve kdo, kje je miškin kurzor po defaultu, ko ga vtakneš v Androida? Na čisti sredini? Upam, da mi s trial-and-error eventualno uspe.
Hja, vse lepo in prav, kupil microusb-usb vmesnik, in miška deluje. Pozabil pa sem, da ne moreta biti hkrati vklopljena USB kabel s PC-jem in miška.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon fatal errorOddelek: Mobilne tehnologije | 1259 (754) | lebang1 |
» | Razkrit Qualcomm Snapdragon 835Oddelek: Novice / Procesorji | 11941 (9807) | next3steps |
» | OnePlus One - obtičal pri Cyanogen logotipuOddelek: Mobilne tehnologije | 1883 (1553) | vilonja |
» | Kako prenesti slike iz mobilnika, če touch ne dela?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3641 (3443) | bigee |
» | Povrni tovarniške nastavitve.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1502 (1276) | crazyLIKEme |