Forum » Igre » Control
Control
gozdar1 ::
Enka mi je bila boljša, ta mi je postala dolgočasna po par urah, morda tudi zato ker ne maram open world. Prvi bos niti ni tako zahteven, te papotem v igri napadajo trume in minioni se respwnajo v neskončnost dokler ne opraviš z bosi,..
yayo ::
Enka mi je bila boljša, ta mi je postala dolgočasna po par urah, morda tudi zato ker ne maram open world. Prvi bos niti ni tako zahteven, te papotem v igri napadajo trume in minioni se respwnajo v neskončnost dokler ne opraviš z bosi,..
Sem na začetku in ne vem kaj me čaka tako, da ne morem komentirati. Na prvi pogled zgleda kot, da so hodnike iz prve igre skombinirali z mestnimi ulicami iz Alan Wake 2. Prvega bossa sem potem pospravil. Potrebival sem malo vaje, da sem se prilagodil bolj živčnemu načinu igranja z mečkanjem gumbov pa izogibanjem udarcev in projektilov, ker sem prej igral streljačino, ki je glede fajtov veliko bolj preprosta. Nekaj sem na hitrico bral o težavnotnih stopnjah katerih baje ni v klasičnem smislu, so pa posamezni parametri pri sovragih katere lahko nastavljaš. Nisem poglabljal, ker me ne zanima, igral bom po defaultu.