Forum » Pomoč in nasveti » Macbook air 13 problem tipkovnice in touchpada
Macbook air 13 problem tipkovnice in touchpada
fx3zRejSz0cS ::
Zdravo!
Danes med rutinskim uporabljanem omenjenega prenosnika mi je zmrznila tipkovnica in touchpad. Na tujih forumih sem zasledil, da je za tovrstno napako potrebno opraviti SMC ali PRAM reset. V nobenem primeru napaka ne izgine.
Sama tipkovnica in touchpad delujeta v primeru, da bootam v "boot" menu, če pa želim narediti factory reset pa ne.
Je koga doletela podobna napaka?
Prosim za nasvet. Hvala!
Danes med rutinskim uporabljanem omenjenega prenosnika mi je zmrznila tipkovnica in touchpad. Na tujih forumih sem zasledil, da je za tovrstno napako potrebno opraviti SMC ali PRAM reset. V nobenem primeru napaka ne izgine.
Sama tipkovnica in touchpad delujeta v primeru, da bootam v "boot" menu, če pa želim narediti factory reset pa ne.
Je koga doletela podobna napaka?
Prosim za nasvet. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1669 (1386) | nsa_ag3nt |
» | Londonska mestna četrt z Windows XP na Chromebooke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 33228 (29630) | MrStein |
» | 100x prežvečeno - nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 3787 (2590) | eziga |
» | Prvi Pineview netbook že pri FCCOddelek: Novice / Procesorji | 3494 (2782) | MrStein |
» | Problem z prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1243) | luky |