Forum » Pomoč in nasveti » Problem z prenosnikom
Problem z prenosnikom
screemer ::
dobil sem prenosnik Acer Aspire 5100 vendar ne delujejo usbji ter tipkovnica in touchpad (miška) Windowsi pa se zaženejo normalno samo kaj ko potem ne moreš nič gledaš samo namizje :D Če ima kdo kakšno rešitev ali kaj bi prosil da mi pomaga. Hvala
teddy81 ::
Kaj pa preden se zaženejo windowsi, tudi ne deluje tipkovnica? Mislim, da prideš v bios in narediš mogoče format in novo instalacijo windowsov?
My vlog: http://vlog.teddy.si
My web: http://www.teddy.si
Instagram: https://instagram.com/tadeypremusic
My web: http://www.teddy.si
Instagram: https://instagram.com/tadeypremusic
mjk ::
.. sumim na driverje
windows repear
drugače pa mogoče kak live cd, da vidiš kaj bi lahko šlo
če ne
... format
windows repear
drugače pa mogoče kak live cd, da vidiš kaj bi lahko šlo
če ne
... format
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mjk ()
screemer ::
Problem je ker ne morem formatirat, če tipkovnica ne deluje niti pred zagonom windowsov. Newem kaj naj naredim. Baje bi moral menjat matično samo ko newem kje jo naj kupim. Mogoče ve kdo? Hvala.
Boroot ::
če je matična šla po gobe ni čudno da si ga dobil
so drage ko žafran za laptope pa ponavadi je tak da paše v ohišje samo določenam matična. najcenejša varjant aje da jo kupiš prek e-baya pa jo sam vgradiš samo s tem seveda tvegaš da zgubiš dodaten dnar. Moj nasvet če si prenosnik dobil ga lepo razstavi pa ga prodaj po delih. dodaj nekaj dnara in si kupi novega z čimveč garancije
LP :)
so drage ko žafran za laptope pa ponavadi je tak da paše v ohišje samo določenam matična. najcenejša varjant aje da jo kupiš prek e-baya pa jo sam vgradiš samo s tem seveda tvegaš da zgubiš dodaten dnar. Moj nasvet če si prenosnik dobil ga lepo razstavi pa ga prodaj po delih. dodaj nekaj dnara in si kupi novega z čimveč garancije
LP :)
rzidar1 ::
jp
tudi sama ima sedaj iste probleme.
vem, pa da je šel port za tipkovnico in miško! tako da... ne preostane druga, kot nova plata.
v ponedeljek bom poklicala na servis v trendnet, da mi povedo, koliko okvirno pride nova plošča in se bomo potem odločili, kaj storit.
tudi sama ima sedaj iste probleme.
vem, pa da je šel port za tipkovnico in miško! tako da... ne preostane druga, kot nova plata.
v ponedeljek bom poklicala na servis v trendnet, da mi povedo, koliko okvirno pride nova plošča in se bomo potem odločili, kaj storit.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Pyr0Beast ::
Računaj na okoli 300-500 €
Ponavadi je potrebno samo spucati kontakte in zadeva dela.
Računaj na okoli 300-500 €
Ponavadi je potrebno samo spucati kontakte in zadeva dela.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
alenka ::
Pred kratkim sem kupila notebook Aser Aspire 5810T in touchpad ne deluje tako kot bi moral. Ko se ga s prstom ponovno dotakneš, rabi nekaj časa da ga zazna, med premikom pa včasih izgubi stik... Gonilnike mam vse naložene, zato ne vem kaj še naj naredim. Prosim pomagajte! =)
V gonilnikih bi bilo dobro nastaviti občutljivost.
Mare2 ::
Alenka, tule si DL Download TouchPad Synaptics Touchpad Driver.
Dela? :)
Jaz imam HP in si večino drajverjev updejtam iz njihove (HP) internet strani. Dobro je imeti najnovejše driverje.
Dela? :)
Jaz imam HP in si večino drajverjev updejtam iz njihove (HP) internet strani. Dobro je imeti najnovejše driverje.
Mare glej, iste gonilnike sem dobla zraven na cd, pol pa sem jih še najmanj 2x dol potegnila iz neta pa na novo naložla pa je še kuj isto! =) Torej...ne dela. Saj...hp ja. Mi je žal da se nisem na hp odločla, pa še dnar bi prišparala :S
Mislim da bom počasi zrihtala to...sn našla neke nastavitve ja, tak da Pyr0Beast tnx! LP =)
Poglej si pod Sensitivity ter Click protection. Sicer imaš pa še malo morje nastavitev če se ti da igrat :)
Razlike med driverji pa ni, ker se profil shranjuje v posebno (uporabniško) mapo in ostane tam tudi, ko se vse pobriše.
Razlike med driverji pa ni, ker se profil shranjuje v posebno (uporabniško) mapo in ostane tam tudi, ko se vse pobriše.
c00L3r ::
alenka si poskusila kombinacijo tip Fn+F7? Ta namreč izklopi in vklopi trackpad (na Acer-jih). Jaz sem 1x skoraj živčnega dobil zraven prenosnika, potem pa probam to kombinacijo in je delalo.
luky ::
Na mojem prenosniku ThinkPad T500 pa sem opazil, da včasih pri odpiranju web strani, ki se ne odpre takoj pride do trenutne prekinitve Wireless povezave, nakar se povezava v parih sekundah nazaj vspostavi, vendar takrat moram še enkrat kliknit na isto stran, ki se jo pred tem hotel odpreti, nakar zadeva deluje ponovno vredu.
Pojavlja se mi vprašanje zakaj se občasno izgubi iz. prekine Wireless povezava in po določenih sekundah nazaj vspostavi. Povezava gre preko routerja LNKSYS WRT54GL......ki se nahaja v predsobi, prenosnik pa v dnevni sobi 3-4m vstran.
Mogoče kdo imel podoben problem.....
lp.
Pojavlja se mi vprašanje zakaj se občasno izgubi iz. prekine Wireless povezava in po določenih sekundah nazaj vspostavi. Povezava gre preko routerja LNKSYS WRT54GL......ki se nahaja v predsobi, prenosnik pa v dnevni sobi 3-4m vstran.
Mogoče kdo imel podoben problem.....
lp.
luky!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | servis acerOddelek: Kaj kupiti | 7442 (729) | Zodiac |
» | Asus as6930G-844G6 4MnOddelek: Kaj kupiti | 877 (789) | tepsija |
» | Acer Aspire 6920Oddelek: Strojna oprema | 2650 (1564) | zlato |
» | Servis v tujini kupljenega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 4149 (3364) | kekz |
» | kako ugotoviti tip?Oddelek: Strojna oprema | 1723 (1474) | ZLOky |