» »

Zamenjava osnovne plošče na TV

Zamenjava osnovne plošče na TV

glistovje ::

Sem imel okvaro tvja sony bravia kdl55w755c. Nenehno se je resetiral . Tv sem odpeljal na servis v lj, servis 3a . Serviser pravi da je zamenjal osnovno ploščo. In sedaj ko tv priklopim na tablet mi piše da je kdl43w805c... pa me zanima če so me "nategnili" al imajo vsi modeli isto osnovno ploščo. ker se ne spoznam na tvje glih nekaj....

HVALA! LP!

#000000 ::

Če ti vse dela kot prej, je okay, to da pa pašejo določeni kosi na več modelov je pa že dolga tradicija.

Han ::

Verjetno ni imel na zalogi identične in je zmontiral "kompatibilno" plato, ki ima drugačen ID... Če vse deluje kot je treba, se ne sekiraj.

glistovje ::

ali bi mi moral dati račun za opravljeno storitev, ker mi je rekel da mu trenutno ne dela podatkovna baza.... zdj ne vem če imam garancijo na to storitev...

Zgodovina sprememb…

Scorpia ::

glistovje je izjavil:

ali bi mi moral dati račun za opravljeno storitev, ker mi je rekel da mu trenutno ne dela podatkovna baza.... zdj ne vem če imam garancijo na to storitev...

Ce je opravljeno garancijsko, mores dobiti napisano, kaj je bilo menjano.
Ce pa je izven, seveda da mores dobiti racun. Obisci ga takrat ko bo delala podatkovna baza, oziroma drugace, resiti se te je hotel.
////

Han ::

Tudi garancijo na zamenjan del bi načeloma moral dobiti, npr. vsaj pol leta!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oddaja DDV-O za atipičnega zavezanca

Oddelek: Loža
245445 (1008) Likalnik
»

Prispevki s.p.-ja (strani: 1 2 3 4 )

18148815 (12599) fikus_
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20654462 (14428) Han
»

Garancija in pravne osebe (strani: 1 2 )

5110879 (9478) St235
»

Zaračunali 3.800 SIT za 10 minut dela!

Oddelek: Pomoč in nasveti
493119 (2124) EjTi

Več podobnih tem