Forum » Na cesti » kia pro ceed
kia pro ceed
BerPuk ::
zadnje čase mi nekaj poka v volanu, ko ga obrnem v levo ali desno..
Ima kdo iste težave?
Kaj bi to lahko bilo?
Pa še zanima me, če te na TP lahko zaradi tega vrže?
Ima kdo iste težave?
Kaj bi to lahko bilo?
Pa še zanima me, če te na TP lahko zaradi tega vrže?
- premaknil iz Mali oglasi: AndrejO ()
Veselinko ::
Na TP po mojem ne boš imel težav, mislim, da gre zgolj za pokanje v zglobih ... morda lahko vse skupaj rešiš z nekaj masti. Sicer pa se zapelji na servis, če je avto mlajši od 7 let in imaš garancijo, pa se itak nimaš kaj za sekirat.
BerPuk ::
Garancije nimam več...
Drugače pa avto je bil ravno pri mehaniku na servisu, ta pa ni nič omenil pa je pogledal podvozje..
Drugače pa avto je bil ravno pri mehaniku na servisu, ta pa ni nič omenil pa je pogledal podvozje..
Scorpia ::
Pokajo gumice na nosilcih armotizerjev. Treba obračat z rokami kolo levo/desno, ko je avto dvignjen. Če se zelo sliši, te bojo iz tp poslali v popravilo, so pa tudi izjeme. Če pa čutiš še pokanje na samem volanu, je pa volanska letev, ker pa praviš da si bil pri mehaniku, so najbrž to izključili.
////
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Scorpia ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja avta in reklamacija kupca, pomoč! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20883 (10349) | BadgerSkin |
» | Renault Megan sprednji amortizerjiOddelek: Na cesti | 6502 (5489) | facepalm |
» | Karavan do 13.000€ - kaj predlagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12321 (9240) | Utk |
» | Alfa Romeo 147 1.9 JTD, mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12741 (11535) | dottor |
» | Seat Ibiza težaveOddelek: Na cesti | 3304 (2904) | Assass1n |