Forum » Pomoč in nasveti » katere gonilnike za geforceMX
katere gonilnike za geforceMX
djchucki ::
Katere gonilnike mi priporočate za Winfast geforce2MX, pa zakaj mi na začetku igre pri colin mcrea rally utripa slika(prikazujejo se beli fleki)......? HVALA!
appz ::
sicer mam jz geforca od creativa ali ipak ...trenutno uporabljam detonator 4.12.(al neki tacga)650 in relly vozim pri (zaradi preslabega monitorja) pri 1024-796 32-bit details 7 vse drugo high cubic shadow on in tako naprej...
njok ::
Sam sem poizkusal nekaj z razlicnimi detonatorji (6.50, 7.52, 10.50, 11.00). Vedno se najbolje obnesejo 6.50 (in le v redkih primerih 7.52, ceprav naj bi bili le-ti hitresji). Najbolje je, da poizkusis z vec gonilniki in sam ugotovis kateri se najbolje obnesejo na tvojem sistemu. Ce te zanimajo testi...
alien-w ::
meni najhitreje laufa 10.80 in dx8 v win2k, niso pa najlepsi! Imam MXa od herculesa (guillemot).
alien-w ::
ne, sej 10.80 je v igri (q3a) najhitrejsi. Sem testiral, pa poglej sem (tocneje tam, kjer je ena tebela) . kasneje sem sprobal se 11.00, pa so v win2k malce pocasnejsi (max 2 fpsja).
njok ::
Mogoce je bila stran off-line..sedaj link dela.
Gonilnike testiram v mdk2, q3a, mercedes benz truck racing, 3dmark2000. Sicer pa vsi benchmarki razen 3dmarka gledajo samo framerate, zato je logicno, da rezultati niso enotni.
Gonilnike testiram v mdk2, q3a, mercedes benz truck racing, 3dmark2000. Sicer pa vsi benchmarki razen 3dmarka gledajo samo framerate, zato je logicno, da rezultati niso enotni.
Voodoo ::
Jaz bi ti priporočal gonilnike, ki si jih dobil zraven kartice. Jaz sem potegnil dol nove gonilnike DETONATOR, pa mi kibla zmrzne v NFS-ju, daš gor org. gonilnike, pa stvar špila (preizkušeno tudi na GeForcu 2 Herculles, jaz imam od Creativa). Probaj malo, pa boš videl...
Voodoo knows...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMark 2000 - Kakšni so vaši rezultati?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1321 (1075) | MaD_Mavr0 |
» | Kratka raziskavicaOddelek: Novice / Grafične kartice | 2120 (2120) | R@C@ |
» | novi detonatori 11.00Oddelek: Zvok in slika | 1703 (1261) | tejo |
» | Novi Detonatorji!!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1662 (1662) | BigFoot |
» | DetonatorjiOddelek: Zvok in slika | 1843 (1403) | Mate |