» »

Detonatorji

Detonatorji

Sergio ::

Kateri Detonatorji so se vam izkazali za najhitrejše? Jaz osebno moram priznati, da so se mi 6.50 zamerili do konca. Povejte, katere najraje uporabljate, kateri so se izkazali tako po stabilnosti kot po hitrosti.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

VASkO ::

isti vsi, ni razlike (razen dlakocepskih testiranj)

undefined ::

Drugače povedano, Sergio, ne boš se rešil modrih zaslonov, dokler boš uporabljal Detonatorje. :D

//// ::

Najboljši detonatorji zame osebno so 6.50.
:D
Nič ne štekajo sploh!:D

IceMan: to o modrih zaslonih si falil. Drugač pa 6.50 so dost počasnejši. 6,47 se mi zdijo najbolj vse :D
on se ji zoperstavi.

Martesan ::

Najboljši detonatorji na w2k sistemu so 7.52! Hitrost je super, še posebej v D3D, v OpenGL so pa tak vsi skoraj enaki. Zamerim jim samo dejstvo da coolbits ne dela pri njih, tak da moraš uporabit powerstrip al kej podobnega.
Enforcer, [MOb] - Members of besTeam

TESKAn ::

Uh, kje je 3dfx...njihovi drajverji mi niso nkol delal težav, nkol ni ben špil štrajku...njihovi drajverji so vzor tega, kaki morjo drajverji bit. Nvidia pa ne more enih spodobnih skup spravt;((.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

sinko999 ::

ehmm stvar je naslednja če dam detonatorje 7.52 mi ne zrne nobena igra zmrnejo pa mi sisoft sandra ; pa 3d marki 2000 pa še kak progg.
Ko pa dam 6.50 gor pa vse lepo dela kaki komantraji .:\:\:\
Ni? ni ve?no !

7.52? To je demo? Kje dobit?
on se ji zoperstavi.

Najboljš da se oglasiš na http://www.the-ctrl-alt-del.com/ pa v levem menuju klikneš na Drivers in voila!
Driverji so dx8 optimized tak da nucaš dx8, ampak se splača ;).
Ker driverji ne podpirajo coolbits ti prporočam da zasurfaš še med utilities iste strani in stegneš dol "herc tweaker", k se da fajn navijat pol.
srečno ;)

luni ::

mah, meni na 6.50 vse lepo dela... se ti res splaca drkat gonilnike levo desno zaradi 3fps?
Artificial Intelligentia

Brody ::

imam win2k in se mi najbolje obnesejo : detonator_w2k_662_whql
7.52 neki jebejo v win2k in nočejo omogočt osveževanja višjega od 75 hz. v glavnem jst uporabljam tele in so pesrfect stabilni.

Blue3D ::

6.5 sem zadovoljen
na kakih platformah igrate igrce win 98 ali w2k ?

BlackHole ::

Imam DX 8a, instaliral sem tudi Detonator 7.52 gonilnike, vendar...
Kako je zdaj s tem Twinview oz. kje je, ali je sploh možno gledati sliko na TV in monitorju hkrati?

Ej na m3dzone.com sem zasledil 10.80 gonilnike za vse sisteme, bom probu kk se ti obnesejo. Imajo pa že official gf3 podporo in naj bi tudi bili naslednji uradni gonilniki
....
ok, mal sem stestiru pa so tile detonatorji kr dobri. V OpenGlu so sicer pr men za kakšno sličico počasnejši, ampak se slika popravi v d3d ki pokaže odlične performanse tk da fejst priporočam.
Aja pa interface (display properties) je mal drgačen in če maš stereoscopic očala pol lahka to kr tam vklopiš. Obvezni det. za vse k majo win2k sistem :D

Saj sem že sam ugotovil (niti ni treba kaj ugotavljat, samo včeraj se mi ni dalo) kako se uporablja Twinview. Kaj pa se zgodi, če izberem samo TV, kaj potem pa je na monitorju tema, kako pa potem prideš nazaj.

XtX ::

x

Torej, vseeno imam problem spraviti sliko na TV, pri prejšnjih driverjih ga nisem imel (634). Torej sliko imam na TV ampak je ves čas samo slika iz namizja brez ikon, tudi če kak program poženem se to ne opazi, ves čas vidim samo namizje. Kaj delam narobe?
Gonilniki so 7.52 + DX8a.

VASkO ::

nebi vedel, jaz sem pa sprobal 10.80 pa sekajo. min. framerate je visji kot je bil pri 6.50, tako imam z gf2mx in d850 v UT najnizji fps 48, prej pa 33. impresivno, pa se stabilni so (do zdaj, dva dni)

Meni se ne gre za fps in tudi tega ne sprašujem. Zanima kako je s sliko na tv.

Instalira sem "DV Updater for DirectX 8.0.exe" z miscrosoftove strani in zdaj je slika taka kot mora bit.

Mate ::

damn! Zdej sm pa zmeden al 7.52 al 10.80. Trenutno mam 6.50 pa se mi zdi da v colin mcrae rallyu ta stvar mal slabo potegne... No ja na 800×600 ze gre, samo nisem dal jest za 800×600 73k...
Ahm OS je w2k

Jah... w2k naj ne bi bili igričarski OS... Nastavi si dual boot, gor flikni 7.52 in uživaj :D
on se ji zoperstavi.

Cveto ::

hm, a tisto v display properties (4.12.01.0650) pomeni verzijo gonilnikov 6.50 z dne 12 aprila. Čudno, ker v control panelu piše pa da je datum gonilnika 24.1.
Drugače pa so to original gonilniki, ki sem jih dobil zraven MX-a prejšnji teden(he he 25.000 sit - Mlacom rules)

Senitel ::

Ma tista cifra prej ni datum...

Mate ::

Sergio W98 jest sovrazm in mi smrdijo ze kilometre dalec :DMah treba bo neki upedenat...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katere gonilnike za geforceMX

Oddelek: Pomoč in nasveti
81067 (942) Voodoo
»

novi detonatori 11.00

Oddelek: Zvok in slika
251719 (1277) tejo
»