Forum » Pomoč in nasveti » Mehanske tipkovnice na delovnem mestu
Mehanske tipkovnice na delovnem mestu
Qushaak ::
Ali kdo v službi, kjer vas je več v eni sobi (in je bolj tišina oz dokaj nizka raven hrupa) uporablja mehanske tipkovnice s klikajočim odzivom (clicky - recimo stikala Cherry MX Blue)?
Zanima me ali je možnost, da že preveč motijo okolico?
Hvala za nasvete.
Hvala za nasvete.
- spremenil: Qushaak ()
Seljak ::
Seveda so glasne. Jaz imam doma BlackWidow Chroma mehansko tipkovnico in so ful glasne tipke. Res je, da so tipke ful dobre in natančne ampak preglasne.
rozman ::
Že MX Brown, ki so dosti tišji kot MX Blue so preglasni, da bi delal v okolju z več ljudmi. (imam že nekaj let MX Brown)
MX Red in MX Black pa mislim, da sta dovolj tiha.
MX Red in MX Black pa mislim, da sta dovolj tiha.
lambda ::
Nad mojo mx clear (podobno kot brown) ni bilo kakih pritožb. Je pa res, da je že sicer ni ravno popolne tišine v prostoru
Stari89 ::
Na šihtu tepem po MX Blue. Sem v veliki odprti pisarni s približno 30 ljudmi, kjer je vedno hrup. Ljudje se pogovarjajo, tipkajo, telefonirajo, etc, ... Če se želim izognit pisarniškemu hrupu, si nataknem slušalke, lahko pa se tudi umaknem v eno izmed malih steklenih pisarnic ob strani. Mehanska tipkovnica v tem okolju nikoli ni bila problem.
Ne predstavljam pa si, da bi to počel v majhni pisarnici s štirimi ljudmi. Ni šans.
Ne predstavljam pa si, da bi to počel v majhni pisarnici s štirimi ljudmi. Ni šans.
kuglvinkl ::
Mi je sodelavec ob slovesu rekel, da imam pa res glasno tipkovnico :). IBM M.
Your focus determines your reallity
Ales ::
Mavrik ::
Ali kdo v službi, kjer vas je več v eni sobi (in je bolj tišina oz dokaj nizka raven hrupa) uporablja mehanske tipkovnice s klikajočim odzivom (clicky - recimo stikala Cherry MX Blue)?
Hvala za nasvete.
To se sliši skoz steno v večini pisarn in ti bodo sodelavci prerezali vrat če boš s tem se pojavil. Resno, če misliš to uporabljati v pisarni kupi utišane verzije pa še potem bo moteče vsem okoli tebe.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 686020 (1076) | Shkorc |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27722 (3926) | boolsheat |
» | 1. slovenski keyboard meetupOddelek: Loža | 3606 (990) | CRTbraun |
» | Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13581 (11239) | zhigatsey |
» | Preizkusil mehanično tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 4612 (3708) | SloBiscuit |