Forum » Loža » mogoče ideja za nekoga brezposelnega
mogoče ideja za nekoga brezposelnega

jb_j ::
ker je slovenija raznovrstna in ima veliko takšnih krajev,
ali bi mogoče bila dobra ideja za nekoga, da ponudi delo nekemu podjetju,
da bi delal v podjetju v vseh območjih slovenije (npr. 2meseca v 1 kraju), in mogoče naredil nekakšno video predstavitev,
kje se lahko zabava, kje lahko preživlja prosti čas, in mogoče predstavi neke znamenitosti nekega kraja,
najbrž pa je prezahteven projekt, ker bi zraven potreboval, režiserje in montažerje (če bi rtvslo to zmogla).
sicer ne vem, če bi kdo gledal to na rtvslo, samo mogoče bi se pa našla še 1 oddaja na televiziji,
ki je skoraj nihče ne gleda, ampak vsak plačuje za njo.
najbrž bi bila to super ideja zame, ker sem bivši video montažer,
a sem prelen za takšne ideje.
ali bi mogoče bila dobra ideja za nekoga, da ponudi delo nekemu podjetju,
da bi delal v podjetju v vseh območjih slovenije (npr. 2meseca v 1 kraju), in mogoče naredil nekakšno video predstavitev,
kje se lahko zabava, kje lahko preživlja prosti čas, in mogoče predstavi neke znamenitosti nekega kraja,
najbrž pa je prezahteven projekt, ker bi zraven potreboval, režiserje in montažerje (če bi rtvslo to zmogla).
sicer ne vem, če bi kdo gledal to na rtvslo, samo mogoče bi se pa našla še 1 oddaja na televiziji,
ki je skoraj nihče ne gleda, ampak vsak plačuje za njo.
najbrž bi bila to super ideja zame, ker sem bivši video montažer,
a sem prelen za takšne ideje.
- predlagalo izbris: [D]emon ()

genesiss ::
Jaz poznam tole, je pa projekt (trenutno) omejen le na Pomurje: http://www.pozdravtv.si/category/turist...

jb_j ::
izgleda zanimivo, sem pozabil, da je slovenija tako raznovrstna, da vsak okraj ponuja tudi lokalno hrano (specialitete),
mogoče bi se tudi to lahko uvedlo v ta projekt, če bi nekdo imel čas, in vse potrebno.
pa imam še nek majhen problem, nimam dovolj dobrega računalnika,
za takšne neumnosti.
mogoče bi se tudi to lahko uvedlo v ta projekt, če bi nekdo imel čas, in vse potrebno.
pa imam še nek majhen problem, nimam dovolj dobrega računalnika,
za takšne neumnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija kot mem v filmih (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11867 (7944) | BuDi79 |
» | Falcon Heavy uspešno poletel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 32801 (26440) | energetik |
» | Ljubljanska banka - dolgovi do tujih varčevalcev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 25460 (15092) | Smrekar1 |
» | Prosim za kritiko (oceno) spletne strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 5143 (3873) | Skatey |
» | RTV naročnina (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29898 (27374) | borchi |