Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nekaj vprašanj glede povezovanja IP kamere in raspberryPI-ja
Nekaj vprašanj glede povezovanja IP kamere in raspberryPI-ja
Vanskyl ::
Imam:
-raspberryPI model 3B
-IP camera edimax IC-7112W
Zanima , kateri je najboljši tutorial ali kateri so najboljši postopki da jih povežem skupaj? Na splošno želim da prek RaspberryPIja gledam "stream" od ip kamere. Razmišljam pa tudi sneti berryboot za to.
-raspberryPI model 3B
-IP camera edimax IC-7112W
Zanima , kateri je najboljši tutorial ali kateri so najboljši postopki da jih povežem skupaj? Na splošno želim da prek RaspberryPIja gledam "stream" od ip kamere. Razmišljam pa tudi sneti berryboot za to.
FX6300B ::
Predvidevam, da ima kamera možnost da stream gledaš v internetnem brskalniku?
sepravi lakho na RPI naložiš poljuben sistem, ki ima desktop enviroment, tako da je za uporabnika kot da je na navadnem računalniku.
in se v brskalniku povežeš na kamero
si imel v mislih kaj bolj zahtevnega?, če da malo bolj razloži za kaj bi to uporabljal pač ali potrebuješ samo za gledanje, hočeš narediti da ti kam shranjuje itd..
sepravi lakho na RPI naložiš poljuben sistem, ki ima desktop enviroment, tako da je za uporabnika kot da je na navadnem računalniku.
in se v brskalniku povežeš na kamero
si imel v mislih kaj bolj zahtevnega?, če da malo bolj razloži za kaj bi to uporabljal pač ali potrebuješ samo za gledanje, hočeš narediti da ti kam shranjuje itd..
May the force be with you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1618 (1105) | abazuu |
» | Spletna kamera prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4171 (3417) | Egii |
» | Ip kamera motion detection SMTPOddelek: Omrežja in internet | 1571 (1300) | Cervantes |
» | Smart tv ali raspberry pi, android micro pc ali smart dongle ali...Oddelek: Kaj kupiti | 4307 (3433) | Invictus |
» | Prodali že dva milijona Raspberry Pi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 25978 (20875) | hojnikb |