Forum » Pomoč in nasveti » Rosmarino bluetooth speaker
Rosmarino bluetooth speaker
Charlieee77 ::
Na petrolu sem kupil bluetooth zvocnik, in na njem bi lahko poslusal radio, in ko vklopin samo sumi, s pritiskanjem za tipko ki naj bi bila za speminjanje postaj nisem naredil nic, pa sem pritiskal 2-3 min in ocitno ni naslo nobene postaje, aux sd bluettoth vse drugo dela razen FM ne oluvi. Mogoce kdo ve kako in kaj?
pramodel ::
Živijo, pri meni pa deluje samo bluetooth kako velika pa je tvoja microSD kartica? in s katero tipko preklopiš na predvajanje z nje?
hvala!
hvala!
SamoDadela ::
@Charlieee77
Za radio:
1. Prilozen USB kabel mora biti prikljucen v zvocnike ampak ne v racunalnik.
2. Za samodejno iskanje postaj je potreben daljsi pritisk na srednji (tretji) gumb (pavza v drugih nacinih; trikotnik z dvema navpicnima crticama). Iskanje je potrebno pocakati do konca (drugace si ne zapomni postaj). Ko se zakljuci se preklaplja med postajami z drugim in cetrtim gumbom. Po mojem preskenira AM in FM.
@pramodel
Meni je delal z 32G Samsung/EVO kartico. Edino shuffle/random pogresam.
Za ta denar so kar ok... pri predvajanju mp3 se slisi neko sumenje (verjetno cpu) - ampak samo ce zvocnike prislonis na uho - od dalec sumenja ni slisat/ne moti.
Za radio:
1. Prilozen USB kabel mora biti prikljucen v zvocnike ampak ne v racunalnik.
2. Za samodejno iskanje postaj je potreben daljsi pritisk na srednji (tretji) gumb (pavza v drugih nacinih; trikotnik z dvema navpicnima crticama). Iskanje je potrebno pocakati do konca (drugace si ne zapomni postaj). Ko se zakljuci se preklaplja med postajami z drugim in cetrtim gumbom. Po mojem preskenira AM in FM.
@pramodel
Meni je delal z 32G Samsung/EVO kartico. Edino shuffle/random pogresam.
Za ta denar so kar ok... pri predvajanju mp3 se slisi neko sumenje (verjetno cpu) - ampak samo ce zvocnike prislonis na uho - od dalec sumenja ni slisat/ne moti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SamoDadela ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 48690 (6377) | Pithlit |
» | Kak Hi FI komponenta internetni radio in Dab + hkrati kupitiOddelek: Kaj kupiti | 7390 (3890) | mat xxl |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15122 (9421) | Trupl0 |
» | Radijski sprejemnik - skladiščeOddelek: Zvok in slika | 3265 (2620) | Unknown_001 |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22577 (16015) | kamuee |