Forum » Na cesti » Simboli za luči
Simboli za luči
edi45 ::
prva slika je za dnevne luči, recimo kot so dnevne LED ali pa navadne halogen, druga slika je za zasenčene oz kratke.
hmm23 ::
springfield ::
Katerokoli. Vecina novih avtov ima nastavitev "auto", da ti sam vklopi kratke luci, ko je potrebno, drugace pa delajo samo dnevne.
slodreamer ::
Pri starejših avtomobilih (ki nimajo posebej dnevnih luči) če se ne motim je prva ikona "pozicijske" luči, in po mojem mnenju ni primerna za vožnjo.
Tako da moraš voziti z zasenčenimi.
Tako da moraš voziti z zasenčenimi.
tomhuggins ::
Pozdravljeni, imam resno vprašanje. Ko vklopim gretje zadnjega stekla, mi preneha delovati leva meglenka (sprednja). Kaj bi lahko bil vzrok?
Pravzaprav gre za znamko, ki sicer ne velja za tako pokvarljivo: Tesla :) Stereotipi so velikokrat na mestu, včasih pa ne moremo kar tako posploševati. Prekleti električni avtomobili, elektronika v k*cu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomhuggins ()
jero_no1 ::
Potem se pa menda ne bo problem odpeljati do servisa, da preverijo, kje je 'kratek stik' :)
Tebi je lahko govoriti. Najbližji servis, ki bi sprejel moj avto, je 200km vstran. Na tej relaciji moram avto 2x filati po poti.
donvito ::
tomhuggins je izjavil:
Tebi je lahko govoriti. Najbližji servis, ki bi sprejel moj avto, je 200km vstran. Na tej relaciji moram avto 2x filati po poti.
A takrat, ko si ga kupoval pa tega nisi vedel.
MostWanted ::
tomhuggins je izjavil:
pa ne samto ka maš zaeno karjolo z luknjastim keslom?? 200km pa morš 2x vmes tankat? al to tankaš 2 po 5 eur?
dxx ::
MostWanted je izjavil:
Če bi sledil temi, bi ugotovil, da govori o električni tesli. Tako da nič ne tanka.tomhuggins je izjavil:
pa ne samto ka maš zaeno karjolo z luknjastim keslom?? 200km pa morš 2x vmes tankat? al to tankaš 2 po 5 eur?
stjan ::
Mogoče je samo slab stik na meglenki ? Vključi meglenko in gretje šipe pa malo potresi kable pri meglenki.
Mogoče pa ne bo treba servisa.
Mogoče pa ne bo treba servisa.
jero_no1 ::
tomhuggins je izjavil:
Meni je lahko govoriti, ker pred nakupom avta preverim servise, ki so mi blizu :)
Sicer pa kolk so to že slabe baterije, da niti 200 km ne narediš več z njimi?
Poleg tega se mi zdi, da se bo sezona ogrevanja zadnjega stekla počasi zaključla ze en čas. Do oktobra pa menda boš imel kakšno pot v smeri servisa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jero_no1 ()
d4vid ::
Sej tesla ma kable kot vsak normalen avto pomoje. Najbrz imas samo kaksno slabo maso. Recimo pri nekaterih avtih je problem, da se vklopi zadnja meglenka, ko pritisnes zavoro/das v rikverc...
Sicer pa, luc stran in prenerit kable in konektor na zadnji luci, potem pa isto se za gretje zadnje sipe. Meglenka drugace sveti s polno mocjo?
Sicer pa, luc stran in prenerit kable in konektor na zadnji luci, potem pa isto se za gretje zadnje sipe. Meglenka drugace sveti s polno mocjo?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava žarometovOddelek: Na cesti | 8479 (2032) | gasparinni |
» | Stroški vzdrževanja avtov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 33323 (17507) | kajetan |
» | Pa kaj je s temi meglenkami?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 72104 (56542) | Matako |
» | pozicijske luči v modri barvi (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26778 (23669) | St235 |
» | Pozicijske ali navadne luci med voznjoOddelek: Loža | 14396 (13478) | WarpedGone |