Forum » Pomoč in nasveti » Sony CX240 kamera in baterija
Sony CX240 kamera in baterija
techuser ::
Imam težave s to kamero, ker baterija ne zdrži niti 1 uro, ne vem kaj je narobe, nova je in filam po več ur in ponavadi imam vedno največ 1 uro na voljo za snemanje. Ima kdo podobne težave? Filam s priloženim USB kablom preko računalnika. Rumena lučka za Recharge gori vendar mi je to sumljivo, da tako hitro crkne.
- spremenil: techuser ()
Najbrž bo težava pri tem, da sem imel v power save načinu in je USB porte izklopil po 15 minutah.
king67 ::
Polnjenje preko usb-ja je bolj za silo. Posebej še preko računalnika (cca 500-700mA). Poglej kolikšen tok da originalni polnilec, pa ti bo jasno.
lp,
king67
lp,
king67
king67 ::
A, tako. Sam imam podobno Sonyjevo kamero (ne vem točno, kateri model), pa je bil zraven namenski polnilec s svojim tipom konektorja in je usb le kot alternativa v sili.
lp,
king67
lp,
king67
Ja pozabil sem, zravn je še 220V vtikač samo da gre preko usb tko kot imajo to vsi. Bom raje tam filal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajanje telefona v avtomobiluOddelek: Na cesti | 4197 (2256) | 2f4u |
» | Kako stare kasete digitalizirati? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16926 (11094) | BorutK-73 |
» | Polnjenje telefona z neoriginalnim polnilcem?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1346 (1180) | GupeM |
» | Tablica se ne polni pri priklopu na PCOddelek: Mobilne tehnologije | 2022 (1899) | k4vz0024 |
» | univerzalni daljinecOddelek: Pomoč in nasveti | 3082 (2544) | DragonHeart |