» »

Vegova - Tehnik Računalništva

Vegova - Tehnik Računalništva

nazel ::

Poslal sem prijavo na vegovo vendar so me zavrnili
zaradi 2 točk pod mejo vstopa in prevelikega števila vpisov. Kako bi vseeno prišel na ta program? Ali imate kakšne druge predloge?

MIHAc27 ::

Če imaš res veliko željo, bi jaz verjetno šel do svetovalca na Vegovi. Mogoče te lahko porinejo v kako drugo smer, pa da se potem v 2. letniku prešolaš v željeno smer. V mojih časih 1. letnik ni bilo veliko odstopanj po programih, z kasnejšimi letniki pa vedno več.

techuser ::

Bolje, da si ne uničiš življenja z Vegovo. Jaz sem jo zamenjal, ko sem bil še mlad in potem šel na normalno gimnazijo. Lahko ti povem, da je bilo življenje prijetno, na Vegovi pa podobno kot da bi bil v fašističnemu režimu. Tam sem bil dobro leto dni. Ljudje, ki so bili na Vegovi večinoma sploh ne vedo, kako je na drugih šolah. Lahko ti povem iz izkušenj, da ne bi nikoli več šel na to šolo. Na drugih šolah boš imel vsaj žensko družbo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: techuser ()

mzakelj ::

še en minus za vegovo. eno leto tja hodil potem šel na litostroj. nardiš 3+2 pa si na istem kot vegova, samo več se naučiš.

Vazelin ::

mzakelj je izjavil:

še en minus za vegovo. eno leto tja hodil potem šel na litostroj. nardiš 3+2 pa si na istem kot vegova, samo več se naučiš.

To bo to ja. če verjameš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

MonoPattern ::

Če imaš iz osnovne šole 86 točk pojdi na drugo šolo, ker Vegove izdelal ne boš. Razmisli o Litostroju ipd.

MIHAc27 ::

Kakšni izrazi... fašistični režim. Ok 2-3 profesorji so bili malce strožji. Ene 2 pa veliko premehka. Ostali pa ravno prav. Kako je trenutno, 15 let kasneje od kar sem to šola sam zaključil, pa res ne vem. Bodeče žice in kakih svastik na pročelju nisem opazil.

Punc pa res ni. Ampak glede na to, da je takrat treba na šolo mislit ne na punce, kvečjemu +

techuser ::

Klele ne bomo prišli skupaj. Vegova je poraz od šole, če hodiš v šolo in so zravn punce, je sproščeno vzdušje. V mojih časih je bilo veliko strogih prfoksov. Ampak, če nisi hodil na drugo šolo, se ti sploh ne sanja kaj si zamudil. Jaz vem, da je bila menjava šole moja najboljša naložba v življenju. Da ne govorim o tem kakšne neumnosti so učili po Vegovi, ki ti na maturi niso prišle niti 10% prav ne. Preizkusi znanja na gimnaziji so bili vsaj 60% bolj enostavni, tako da ni bilo problem imeti odličnih ocen. Moji kolegi so maturo zaključili porazno v primerjavi z mano, pa nisem bil nikoli nek piflar ampak prav dober učenec.

MIHAc27 ::

Sej se lahko strinjava.. ti si zadovoljen z svojo odločitvijo, jaz pa z mojo. Nismo vsi enaki.

Mi je pa bivši sošolec, ki je šel na gimnazijo povedal, da svojo odločitev močno obžaluje. Osebno imam vseeno raje katerokoli poklicno.

techuser ::

Poklicno lahko, samo Vegove ne. Sem imel veliko sošolcev iz osnovne šole, ki so se imeli prav lepo po različnih poklicnih šolah. Na Vegovi ni bil noben ravno zadovoljen.

Floralys ::

Končal vegovo (elektrotehnik) in sem zadovoljen. Pičk ni dosti, ampak sej ne hodiš v šolo zarad njih. Veliko sošolcev je šlo na faks in so tam eni nardili, drugi ne ... Ampak to je drugo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegova tehniška gimazija - izkušnje prosim

Oddelek: Šola
185170 (4412) Unknown_001
»

Vegova

Oddelek: Šola
122929 (2586) nononono
»

Vegova - rač. tehnik (vs.) SŠTS Šiška - tehnik mehatronike (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7018030 (15798) lolko
»

Kam po OŠ :S?

Oddelek: Šola
362530 (1774) Gandalfar
»

kam naprej (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
649462 (8272) overlord_tm

Več podobnih tem