Forum » Zvok in slika » Discman (prenosni cd player)
Discman (prenosni cd player)
matic ::
Vem da ne spada ravno vprasanje najbol sem.. je pa vseeno to tech in zvok..
Torej.. Kateri discman se splaca kupt? Kdo ve za kksno akcijo, da je kje full cnej? Kero znamko? Sony, philiphs, aiwa,..? Kje kupit? Cena naj bo.. cim bolj dzabe! (pa ne bi lihk kksn hi-tech, tut mp3jev ne rabmm.. razen ce je res kksna full good varianta k se splaca! Do zdej vem da je bil samo en discman z normalno ceno in z podporo za mp3.. k je bil pa cist v qrcu!) (mp3 playerja samo pa tut ne rabim..)
HIFE!!
Torej.. Kateri discman se splaca kupt? Kdo ve za kksno akcijo, da je kje full cnej? Kero znamko? Sony, philiphs, aiwa,..? Kje kupit? Cena naj bo.. cim bolj dzabe! (pa ne bi lihk kksn hi-tech, tut mp3jev ne rabmm.. razen ce je res kksna full good varianta k se splaca! Do zdej vem da je bil samo en discman z normalno ceno in z podporo za mp3.. k je bil pa cist v qrcu!) (mp3 playerja samo pa tut ne rabim..)
HIFE!!
whatson ::
huh... na splošno je znano da so najboljši: Sony, Aiwa,...
je pa precej od modela odvisno... jaz mam Aiwo (10 sec antishock, slim ohišje,...), ki pri nas stane 20 jurjev, ve Nemčiji pa samo 130 Dem...
je pa precej od modela odvisno... jaz mam Aiwo (10 sec antishock, slim ohišje,...), ki pri nas stane 20 jurjev, ve Nemčiji pa samo 130 Dem...
fictionel ::
jst mam tut aiwo...
48s antishock (lohk nastimam 0s, 12s, 48s)
pa dela fulkul
aja: dal sm pa 26k u bigB (star je ene 4mesce)
48s antishock (lohk nastimam 0s, 12s, 48s)
pa dela fulkul
aja: dal sm pa 26k u bigB (star je ene 4mesce)
matic ::
Sem ze napisal da mp3 player mi ne pride v postev.. vseeno mam raj da si posnamem na CD, pa cdjke poslusam.. pr mp3 playerjih mi je pa bedno potem zbirat kere komade bom mel gor.. morda nekoc v postev siemens sl45!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2478 (2036) | OSA |
» | Nakup miniCD playerjaOddelek: Kaj kupiti | 1777 (1632) | cvetko666 |
» | Discman 20k-30k ??Oddelek: Kaj kupiti | 1341 (1174) | Fury |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4709 (4081) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6034 (4928) | Boky |