Forum » Zvok in slika » MX DD in 6.50 drajverji
MX DD in 6.50 drajverji
Kaiser ::
Zadeva se dogaja v W2k in sicer mi windowsi nekako ne zaznajo TV izhoda na kartice, kar se vidi tudi na sliki, kjer ni tistega jezicka za TV out, je samo za GeForce MX. Poleg tega je pa cudno tudi to, da lahko z drajverji 6.50 OCjam kartico, kar sem slisal, da s to verzijo baje ni mozno. Zamenjal sem ze ene 3 vrste detonatorjev, poskusil z Guillemotovimi drajverji pa je vedno isto - ni TV izhoda. TV izhod mi je na zacetku delal brez problemov, potem pa sem nekaj spremenil pa mi ne dela vec. S TV toolom izhod dela, prej ko je TV izhod se delal normalno pa s TV toolom ni delal.... A se komu kaj sanja???
VASkO ::
kot vidis, ti TVcip zazna (Brooktree bt869), s to verzijo detonatorjev moras ob vklopu racunalnika imet ze graficno priklopljeno na TV, drugace zasenci opcijo TV. 6.31 dela brez predhodnega priklopa na TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gf2 mx400 tv-out ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (941) | sash |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6258 (5163) | bbobst |
» | lomljenje slike na TVOddelek: Zvok in slika | 893 (694) | BigFoot |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2840 (2404) | buhica1 |
» | AMD 1400 - a mi lahko nekdo svetuje!Oddelek: Strojna oprema | 1486 (1023) | kuglvinkl |