» »

50 letni fotri

50 letni fotri

Temo vidijo: vsi
««
18 / 27
»»

FireSnake ::

PrihajaNodi je izjavil:

Well I am too old for this shit. Good luck guys:)

Po treh straneh trolanja ti je le kapnilo, da nisi ta, ki bi lahko dajal merodajne informacije/nasvete.

Končno!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

PrihajaNodi ::

FireSnake je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Well I am too old for this shit. Good luck guys:)

Po treh straneh trolanja ti je le kapnilo, da nisi ta, ki bi lahko dajal merodajne informacije/nasvete.

Končno!

Saj jih ne dajem. Lahko pa komentira. Je pa res da se ne strinjam s puhlicami, ki jih prodajaš.

Magic1 ::

Sej sem povedal. Kot prvo se moraš v red sam sebe spravit, PNG manteliteta bo odbila kvalitetne ženske (če koga zanima literatura, lahko posredujem preko PM-ja). Vmes, ali potem pa je treba it ven v kontakt s čim več ženskami. Dobra v kompletnem pomenu verjetno ne bo prva s katero se boš srečal (zelo verjetno tudi 10 ne).
Magic

Magic1 je izjavil:

Sej sem povedal. Kot prvo se moraš v red sam sebe spravit, PNG manteliteta bo odbila kvalitetne ženske (če koga zanima literatura, lahko posredujem preko PM-ja). Vmes, ali potem pa je treba it ven v kontakt s čim več ženskami. Dobra v kompletnem pomenu verjetno ne bo prva s katero se boš srečal (zelo verjetno tudi 10 ne).

Uh čudovit nasvet. Vazelin je na žalost prestar, da bi dejansko lahko napšel karkoli pametnega. Tiste, ki so kaj vredne so že zasedene ostalo je za odmet...ampak tako pač je.

Prestar? Ali je že 80??? Misliš da imajo očkoti pri 50 letih otroke z 50 letnicami?
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Magic1 je izjavil:

Prestar? Ali je že 80??? Misliš da imajo očkoti pri 50 letih otroke z 50 letnicami?

Ne, imajo pa denar.

FireSnake ::

PrihajaNodi je izjavil:

Saj jih ne dajem. Lahko pa komentira. Je pa res da se ne strinjam s puhlicami, ki jih prodajaš.

Puhlice si želel prodajati ti.
Mi smo te samo zatrli, ker si želel prodajati meglo in neke čudne nazore.

Sicer pa ... komot daš citat/link, kje sem jaz to počel.

Slab spomin? Bo treba it malo nazaj brat.

PrihajaNodi je izjavil:

Tiste, ki so kaj vredne so že zasedene ostalo je za odmet...ampak tako pač je.

Seveda! Ker ti si pa princ na belem konju prav za VSAKO, ane?

Zame over & out, ker nisem psihiater, zato ti ne morem pomagati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Ne, imajo pa denar.

Klošarji verjetno res ne...
Magic

FireSnake je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sem bil parkrat v Odesi, mestu Chernivitsi na jugu Ukraine, dal skozi celo Moldavijo...mislim da kar vem kaj pisem. Prva stvar ki bi te ovirala je te sam jezik in komunikacija. Kaj sele da ti bo prisla domov in kuhala. Good luck with that.

No, ko sem se nehal krohotat sem šele lahko začel pisati: in zaradi zgoraj navedenega si ekspert za multi kulti ženitve/parčkanje?

Sodiš samo po sebi: če si ti trd za jezike to ne posplošuj na druge (o ostalem ne bi, ker ni vredno).

Kot drugo pa, so ti rekli že drugi: najprej se odlepi od maminega seska in začni živeti, da boš dobil realen pogled na svet.

In šele nato boš pravi naslov za deljenje nasvetov.

Recimo ena takšnih je, prilepljenost na mamin sesek in osebno podjebavanje, ko zmanjka moči argumenta.

njyngs ::

jype je izjavil:

Komot: Iskreno se pogovorite o tem, kakšno življenje si dejansko želite, potem pa delajte na tem. Ne partnerju govort, da je edini na svetu in podobne neumnosti. Če hočete trojčka, potem to povejte, če ga nočete, pa tudi. Če se ne strinjate, sklenite kompromis ali pa poiščite partnerja, katerega želje manj odstopajo od vaših. Easy!

Amen.

jype ::

gruntfürmich je izjavil:

torej razumeš da ima večina žensk nerealna pričakovanja tako do sebe kot do drugih, večina moških pa se zaveda da je rutina z občasnimi popestritvami realen domet njihovega življenja?
močno dvomim da dojameš...
Razumem, da mnogi izmed vas niste nikoli odrasli in morda nikoli ne boste.

Da bi lahko razumel, da se svet ne vrti okoli tebe in tvojih potreb, moraš najprej doseči nek minimalen intelektualni nivo, ki ga večina konzervativcev žal ni sposobna niti teoretično.

Kvaliteten in dolgoročen odnos terja velike investicije, predvsem časa. Če tega ne zmoreš, potem ni presenetljivo, da se ti zdi, da ima "večina žensk nerealna pričakovanja". Mogoče pa potrebuješ partnerko za ljudi s posebnimi potrebami?

"Realen domet življenja", kot pronicljivo imenuješ strte kapitalistične sanje, lastne mnogim revežem, je koncept, ki te diskvalificira kot sogovornika v debati o intimnih zvezah.

Se strinjam z napisanim. Vse lepo in prav v teoriji. V zvezi so konpromisi, diplomacija. Hudic je taksno osebo ki to razume dobit. Je pa tako da se z leti pricakovanja znizujejo.

Machete ::

Zate očitno je to hudič. Za večino se to zgodi spontano, naravno. Ljudje imamo izjemno prednost socializacije in možnost dolgotrajnega spoznavanja s potencialnim partnerjem. Samo če vsaj okvirno ne znaš izbrati dokaj komatibilne osebe, potem ni v svetu problem.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Zate očitno je to hudič. Za večino se to zgodi spontano, naravno. Ljudje imamo izjemno prednost socializacije in možnost dolgotrajnega spoznavanja s potencialnim partnerjem. Samo če vsaj okvirno ne znaš izbrati dokaj komatibilne osebe, potem ni v svetu problem.

Zato pa se stevilo locitev in razvez povecuje?

Tudi Slovenija tako kot večina zahodnih držav spoznava razmere, v katerih socialna vloga družine v klasičnem smislu izgublja svoj prvotni pomen. Znižuje se število sklenitev zakonskih zvez, zvišujeta pa se število zunajzakonskih skupnosti in število otrok, rojenih v teh skupnostih. Po drugi strani se povečuje razmerje med številom razvez in številom sklenitev zakonskih zvez.

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics...

Kdaj bos nehal z lažmi?

Aquafriend ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je narobe z maminim seskom? Jaz bom kasneje skrbel za starce!

Odvisno s katerega zornega kota gledas. Za napredovanje v smislu samostojnosti in razvoja na tem podrocju je taksen nacin zivljenja zelo nezazeljeno. Predlagam kaksne knjige o psihologiji, ce te zanima.

Aquafriend je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je narobe z maminim seskom? Jaz bom kasneje skrbel za starce!

Odvisno s katerega zornega kota gledas. Za napredovanje v smislu samostojnosti in razvoja na tem podrocju je taksen nacin zivljenja zelo nezazeljeno. Predlagam kaksne knjige o psihologiji, ce te zanima.

Rajse gledam grafe, hvala vseeno.

Machete ::

PrihajaNodi je izjavil:

Machete je izjavil:

NE. Število ločitev se povečuje, ker primaknuje inteligence med rajo. Poglej kdo je predsednik v USA. Od takih ljudi zdravih zvez in razumnih odločitev ni za pričakovati.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

PrihajaNodi je izjavil:

Hudic je taksno osebo ki to razume dobit.
Tudi najbolj skromne osebe razumejo, da je v njihovem interesu najti partnerja, ki bo zanje nesebično skrbel, če se bo pojavila potreba po tem.

PrihajaNodi je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Uh čudovit nasvet. Vazelin je na žalost prestar, da bi dejansko lahko napšel karkoli pametnega. Tiste, ki so kaj vredne so že zasedene ostalo je za odmet...ampak tako pač je.

razen alfa samcev, tem se ponuja tudi dost zasedenih zensk. Oziroma dostkrat pustijo partnerja, ce precekirajo, da bi lahko uspele na daljsi rok pri alfa samcu. Ne vse, seveda. Se pa definicija alfa samca razlikuje. Zenske so tudi v tem pogledu lahko razlicne.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

razen alfa samcev, tem se ponuja tudi dost zasedenih zensk.
Ideja o alfa samcih je zgrešena že odkar so jo iznašli. Danes vemo dovolj, da razumemo, da je družba kompleksnejša od primitivnih idej o hierarhiji iz srednjega veka.

Seveda drži, da če učiš ljudi o tem, da so alfa samci tisti, ki poberejo največ žensk, potem se to dejansko začne dogajat: Spolno nasilje postane moderno.

sej alfa samec je lahko v oceh dolocene zenske tudi moski, ki na splosno nikoli ne bi veljal za alfa samca iz srednjega veka.

Sej vitez iz srednjega veka lahko zamenja konja, kot prevozno sredstvo, za kaksno moderno kolo. Sabljo in sulico za racunalnisko misko in puscico miske na zaslonu. Namesto srednjeveskih nepridipravov pa lahko lovi in kaznuje trole na interneti

Kaj pa ce bi OP placal kaksni da ji naredi otroka?

Jaz vseeno menim da je Op prestar in mu je vlak odpeljal vsaj 10 let nazaj.

Zgodovina sprememb…

Ne, ker bi potem vedel, da je z njim samo zarad denarja

Saj ji nibtreba bit z njim. Samo otroka ji naredi placa kolikor se recimo placuje za nadomestno materinstvo in je zgodba zakljucena.

lol, tole pa zgleda kot da je otrok dobrina, ki se ga kupi

Aquafriend je izjavil:

sej alfa samec je lahko v oceh dolocene zenske tudi moski, ki na splosno nikoli ne bi veljal za alfa samca iz srednjega veka.
Ja, ampak vseeno je celotna teorija napačna: Ob bolj natančnem proučevanju družbenih vzorcev različnih višje razvitih sesalcev postane očitno, da med merjenjem moči samcev v resnici poteka razplojevanje mimo namišljenih pravil, kjer se plodijo zgolj najmočnejši. Da so tisti na poziciji moči navdušeni nad tako teorijo in obilno sponzorirajo učenje, je menda razumljivo: Več, kot se potencialnih partnerjev nauči teh vzorcev, večji imajo potencialen harem.

Aquafriend je izjavil:

V resnici je otrok del družbe. Družinska celica, ki jo konzervativci smatrajo za "tradicionalno", je čisto nova pogruntavščina in nima nobene zveze s človeško zgodovino.

Aquafriend je izjavil:

Prej se naucis, da je denar vse lazje ti bo zivljenju. Sem podal dobro in odlicno opcijo, druga, cenejsa resitev je labradorc.

PrihajaNodi je izjavil:

Prej se naucis, da je denar vse lazje ti bo zivljenju.
Ja, ampak ni, ane?

Če lahko preživljaš zaljubljen čas s partnerjem, denar nenadoma sploh ni pomemben - in je 100 evrov na mesec dovolj.

Če se težko prenašata, potem moraš pa vsak mesec otroku kupit največjo škatlo legokock.

Invictus ::

Aquafriend je izjavil:

A ti celo naivno misliš, da nikoli ne boš nič plačal ?!?!?!
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

PrihajaNodi je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Prej se naucis, da je denar vse lazje ti bo zivljenju. Sem podal dobro in odlicno opcijo, druga, cenejsa resitev je labradorc.

denar je namisljena vrednost, s katero se izmenjevalci denarja oziroma dobrin/storitev strinjajo. Ce tebi vse pomeni, nekaj kar je namisljeno, je to zelo...ne vem kaj bi ti povedal pa da se vedno ostaneva prijatelja :D

p.s. malo pazite na btc

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

p.s. malo pazite na btc
Jaz čakam, da mi Nodi pove, da jih imam 8000.

djabi ::

Machete je izjavil:

Heroin?

Mislil je na samomor.

Aquafriend je izjavil:

Saj je.

RTVSLO: Nadomestno materinstvo - trgovanje z otroki ali dosežek človeštva?

VAL 202: Nadomestno materinstvo - bi rodili otroka za denar?

Nadomestno materinstvo: Bi kupili otroka za 70.000 dolarjev?

in tako naprej ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: djabi ()

gruntfürmich ::

PrihajaNodi je izjavil:

Tudi Slovenija tako kot večina zahodnih držav spoznava razmere, v katerih socialna vloga družine v klasičnem smislu izgublja svoj prvotni pomen. Znižuje se število sklenitev zakonskih zvez, zvišujeta pa se število zunajzakonskih skupnosti in število otrok, rojenih v teh skupnostih. Po drugi strani se povečuje razmerje med številom razvez in številom sklenitev zakonskih zvez.

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics...

Kdaj bos nehal z lažmi?

jasna stvar, ko pa regresivni levičarji že vrsto desetletij uničujejo osnovno celico družbe - družino, vse z enim psihopatskim namenom
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: branc ()

jype je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

p.s. malo pazite na btc
Jaz čakam, da mi Nodi pove, da jih imam 8000.

Jaja ti kar bodi subtilno zleht do nas plebsov.

PrihajaNodi je izjavil:

Jaja ti kar bodi subtilno zleht do nas plebsov.
Daj poišči prave cifre, no.

miko22 ::

Machete je izjavil:

Heroin?

Hehe, ta pa mi je sedaj polepšala dan.

looser ::

nodi, ti tako fajn jadikuješ, da si kar en bolj zanimivih, moram priznati... :-)
kur*c gleda vse one super sposobne, ko v sekundi obrnejo več denarja, kot ga jaz celo življenje ne zaslužim...

Mato989 ::

Roadtripi so zanimivi in avanturistični. Mi smo vsi zato (skupni interes). Potem pa kupiš star avto, ga pošraufaš, da veš pri čem si, žena notri uredi avto, zložiš stvari v prtljažnik, na streho šotor zmontiraš in se odpeljete na 10.000km dolg roadtrip. Na roadtripu se pa potem sproti odločaš sli boš šel po planirani poti ali pa te bo malo zaneslo še kam drugam. In si potem vsako leto izberemo eno državo, pa jo prevozimo in si ogledamo znamenitosti (tiste, ki nam paše, ne tiste, ki bi ti jih vodič iz avtobusa kazal).

Sori nebivedu sam tole je bullshit... ker 95%+ slovencev si tega niti približno ne more privoščit, finančno, niti časovno... 10k roadtrip vzame kar nekaj tednov, če hočeš še kje kaj videt, o financah pa niti ne bi...

To je mogoče za take ki imajo plače 2-3k+ in si lahko vzamejo tudi 1mesec+ dopusta skupaj ;)

Povprečen državljan RS, si tega ne more privoščit.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jype je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

torej razumeš da ima večina žensk nerealna pričakovanja tako do sebe kot do drugih, večina moških pa se zaveda da je rutina z občasnimi popestritvami realen domet njihovega življenja?
močno dvomim da dojameš...
Razumem, da mnogi izmed vas niste nikoli odrasli in morda nikoli ne boste.

Da bi lahko razumel, da se svet ne vrti okoli tebe in tvojih potreb, moraš najprej doseči nek minimalen intelektualni nivo, ki ga večina konzervativcev žal ni sposobna niti teoretično.

Kvaliteten in dolgoročen odnos terja velike investicije, predvsem časa. Če tega ne zmoreš, potem ni presenetljivo, da se ti zdi, da ima "večina žensk nerealna pričakovanja". Mogoče pa potrebuješ partnerko za ljudi s posebnimi potrebami?

"Realen domet življenja", kot pronicljivo imenuješ strte kapitalistične sanje, lastne mnogim revežem, je koncept, ki te diskvalificira kot sogovornika v debati o intimnih zvezah.

Boldano ni nič slabega... nikoli nisem v odraslosti videl preveč tiste iskrene zajebancije in "otroške" zabave... tudi druženja je overall manj, oz. se krog druženja oži, ljudje odhajajo itd... kaj šele ko sogovorniki začne jemat "drug Svet"... seveda lahko v tem iščeš pozitivne zadeve, ampak dvomim da bo kdajkoli karkoli premagalo čase ko smo na istih špotih se dobivali kot skoraj 20 letniki, brez nekega planiranja, zbralo se nas je skoraj 10... brez obveznosti, dobre volje, pa najsi bo to igrišče ali lokal... tega je pač vedno manj, interesi ljudi žal razdružijo in le redkokdaj se zberemo spet v takšnem številu, bodisi zaradi otrok, lokacije, "kariere" ipd...

Se spomnim da je mati vedno pravla kdaj bom končno postal zrel, pa semimel navado rečt, da zrel ne bi rad postal še kaj kmalu, ker po fazi zrelosti ki je kratka običajno hitro pride do faze gnitja... je bolje ostat še dolgo nezrel oz. "zelen" ;)

kuall ::

jype je izjavil:

V resnici je otrok del družbe. Družinska celica, ki jo konzervativci smatrajo za "tradicionalno", je čisto nova pogruntavščina in nima nobene zveze s človeško zgodovino.

Spet klatiš neumnosti zaradi navijaštva za levičarsko ideologijo.
Če družinska celica ne bi imela nobene veze s človeško zgodovino/s človeškimi geni potem ne bi obstajala zaljubljenost, ko se lahko v nekoga tako zaljubiš, da te ostali potencialni partnerji sploh ne zanimajo. Ta zaljubljenost ima ravno ta namen, da partnerja ostaneta skupaj, ker bo tako otrok imel boljšo vzgojo, ker je jasno, da bo starš več vložil v vzgojo otrok, ki nosijo njegove gene kot pa bo neka mačeha.
Družinska celica je v resnici osnova in najbolj idealen način vzgoje. Res pa je, da so bile včasih družine večje (tudi bratranci npr so bili več vredni kot zdaj) in bolj povezane kot zdaj. To je pa posledica tega, da so zdaj ljudje na splošno manj povezani med seboj, ne samo družine, ker več buljijo v razne zaslone namesto da bi se gledal v obraze in se pogovarjali, kot so se zabavali nekoč in s tem urili svojo veščino druženja. Po moje so bili včasih ljudje veliko boljša drućžba kot so zdaj, enostavno zato, ker so se več urili v druženju vsakodnevno.

next3steps ::

Ki jo smatrajo konzervativci. Si pozabil prebrati celotno vsebino?

krneki0001 ::

Mato989 je izjavil:

Sori nebivedu sam tole je bullshit... ker 95%+ slovencev si tega niti približno ne more privoščit, finančno, niti časovno... 10k roadtrip vzame kar nekaj tednov, če hočeš še kje kaj videt, o financah pa niti ne bi...

To je mogoče za take ki imajo plače 2-3k+ in si lahko vzamejo tudi 1mesec+ dopusta skupaj ;)

Povprečen državljan vozi golfa ali pa škodo. Avto menja na vsake 2 do 3 leta in takrat zanj zmeče ves denar, da se postavi pred sosedom. In zato si ne more privoščit takih izletov. Ne zato, ker bi imel premajhno plačo.

Sam raje ne kupim golfa, ampak grem vsake par mesecev na eno potovanje. Imam več od tega.

Drugače pa nekje 3 tedne traja ponavadi 10k roadtrip in cena za tak roadtrip je nekje do 2.5k evrov. Torej gorivo, cestnine, hrana, kampi, hoteli, vstopnine, spominki,...

So pa kaki roadtripi tudi krajši. Ta je en izmed takih krajših, ki naju je prišel 800 evrov (skupaj z vodičem, hrano, gorivom, spominki, vstopninami,...) :
http://www.kodrun.net/potovanja/2017-uk...

Daj ne bluzi. Sploh ves koliko ima zaposlen letno dopusta? En razvajen student bo talal pridige o zivljenju.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Povprečen državljan vozi golfa ali pa škodo. Avto menja na vsake 2 do 3 leta in takrat zanj zmeče ves denar, da se postavi pred sosedom. In zato si ne more privoščit takih izletov. Ne zato, ker bi imel premajhno plačo.

Sam raje ne kupim golfa, ampak grem vsake par mesecev na eno potovanje. Imam več od tega.

Drugače pa nekje 3 tedne traja ponavadi 10k roadtrip in cena za tak roadtrip je nekje do 2.5k evrov. Torej gorivo, cestnine, hrana, kampi, hoteli, vstopnine, spominki,...

So pa kaki roadtripi tudi krajši. Ta je en izmed takih krajših, ki naju je prišel 800 evrov (skupaj z vodičem, hrano, gorivom, spominki, vstopninami,...) :
http://www.kodrun.net/potovanja/2017-uk...

Ja sam dobit 3 tedne dopusta skup, po sreči poleti ko si ga dejansko želim je skoraj misija nemogoče, vsaj bila je na večini firm... o 4 tednih niti sanjat ne bi upal... no ajde na tem šihtu kjer sem zdaj je 10x boljše a vseeno, če bi jim rekel da želim 1 mesec dopusta vprašanje če bi se dalo zmenit recimo.

Mato989 je izjavil:

semimel navado rečt, da zrel ne bi rad postal še kaj kmalu
Ja, ker zrelost implicira odgovornost do drugih.

kuall je izjavil:

Družinska celica je v resnici osnova in najbolj idealen način vzgoje.
Neumnost. Otroke je tisočletja vzgajalo celotno pleme, potem pa nenadoma to ni bilo več dovolj dobro? Saj vemo, kdaj se začnejo družine ožati: S pojavom zasebne lastnine.

Mato989 je izjavil:

Ja sam dobit 3 tedne dopusta skup, po sreči poleti ko si ga dejansko želim je skoraj misija nemogoče
Jasno, če nisi sposoben odrast, morajo drugi upravljati s tvojim življenjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Ja, ker zrelost implicira odgovornost do drugih.

Odgovornost do drugih? Odgovornost imam samo do lastnega življenja, da ga preživim tako kot si želim, aličimbolj tako kot si želim v danih okoliščinah tako finančnih kot drugih... Če imam odgovornost do česarkoli to zagotovo niso drugi ljudje, ampak kvečjemu do narave, da jo čimmanj zasvinjam ali da poberem kakšno smet ki jo drugi vrže na tla...

PrihajaNodi je izjavil:

Daj ne bluzi. Sploh ves koliko ima zaposlen letno dopusta? En razvajen student bo talal pridige o zivljenju.

Ja, med 25 in 35 dni. Če greš na roadtrip za 3 tedne, to pobere 15 dni. Torej še ostane dovolj, da greš za 10 dni na hrvaško morje.

Pa ne ti meni razvajen študent. Jaz sem pri petnajstih odšel od doma, faks sem delal pa kasneje ob delu. Tako da vem kaj pomen delat. Ne tko kot večina, ki so prisesani na mamine seske do tridesetega in kasneje.

Mato989 je izjavil:

Odgovornost imam samo do lastnega življenja
Ja, saj že vemo da si to, čemur se strokovno reče "razmaženo derište".

Mato989 je izjavil:

kvečjemu do narave
No, pa še sociopat.

krneki0001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja, med 25 in 35 dni. Če greš na roadtrip za 3 tedne, to pobere 15 dni. Torej še ostane dovolj, da greš za 10 dni na hrvaško morje.

Pa ne ti meni razvajen študent. Jaz sem pri petnajstih odšel od doma, faks sem delal pa kasneje ob delu. Tako da vem kaj pomen delat. Ne tko kot večina, ki so prisesani na mamine seske do tridesetega in kasneje.

Niti ne... dejansko ima marsikdo 6 dnevni delovni teden, kar pomeni 3 tedne = 18 dni... ko sem pred nekaj časa delal v trgovini sem imel 25 dni dopusta... torej če bi šel na 3 tedenski roadtrip zgubim 18 dniod 25tih... ostalo bi mi jih 7 ;) Good luck vsake 3 mesece na tak izletek =)

Narediš nekaj nadur, pa potem to koristiš kot dopust.
««
18 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15227412 (22336) BigWhale

Več podobnih tem