» »

50 letni fotri

50 letni fotri

Temo vidijo: vsi
««
17 / 27
»»

Vazelin ::

Mene recimo potovanja ne veselijo kot taka. Mene ne zanima gledati neke znamenitosti. Na potovanja bi šel oz sem šel bolj zaradi zabave. Sploh pa za tista dva tedna letno ne more biti nek faktor o razburljivosti lajfa:))

kingsix ::

Meni pa npr morje ne sede. Prvo kot prvo sem bolj svetel in me itak takoj opeče, potem pa suuuper boring je bit na plaži etc. Polek tega pa pridem z morja bolj zmatran, kot prej.

Potovanja so pa zakon. Čeprav je gibanja bustveno več, saj sem na nogah cel dan, se počutim bolj spočit. Polek tega pa še se potovanj spomnim, medtem ko pozabim da sem bil na morju v nekaj tednih. BOOORING.

SmeskoSnezak ::

seveda se vse veselo vzame iz konteksta... ti ljudje so uspesni, se radi ucijo, govorijo in se bolj raje poslusajo. Seveda ne rabis potovat... sam, doma bit pa v televizijo bulit pa tud ni treba! Vazna je komunikacija, sn ze reko... ce se ne znate menit, pogovarjat, poslusat in izluscit stvari, se ucit iz napak, itd. Vam nic ne pomaga, razen da vas kdo s knjigo po buci cel cas tuce! :P

Poanta od prejsnega sestavka pa je bila, da moras najt zensko, ki bo z veseljem pocela podobne stvari, kakor jih zelis ti! Noben kes ti ne bo pridobil dobre zenske, ce sam nisi zanimiv, taksen kakrsen si! Lahk da najdes eno tako "lenobno , domaco kleno" zensko... sam se mi zdi, da so ze v redkem procentu.
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Noben kes ti ne bo pridobil dobre zenske, ce sam nisi zanimiv, taksen kakrsen si! Lahk da najdes eno tako "lenobno , domaco kleno" zensko... sam se mi zdi, da so ze v redkem procentu.

Daj ne kvasi neumnosti. Potovanja niso zastonj, poleg tega čas = denar, če imaš denar imaš čas. Kar vprašaj Invictusa...

Invictus ::

Imam oboje.

Your point?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Da plebs ostan plebs pa gre lahko 100x okoli sveta, kot revež v Indijo iskat tretje oko, v Nepal po mir...nothing helps, na koncu se vedno vrneš domov in delaš to kar 95% populacije.

Zgodovina sprememb…

Tore hoces biti kot ostala 95% populacija, Nodi? Sem mislil da je slo-tech drugacna populacija...

SmeskoSnezak je izjavil:

Tore hoces biti kot ostala 95% populacija, Nodi? Sem mislil da je slo-tech drugacna populacija...

Se trudim da ne, ampak ne bluzim da ti potovanja prenesejo neko rasvetljenje. Sam imam dovolj, sem se imel pa najbolje v revnih in najbolj nevarnih delih sveta, kjer je bilo skoraj vse brezplačno. Potem pa grem z bivšo v jebeno Barcelono, kjer sva v tišini (depresiji) gledala plažo, pri čemer sem se spraševal "kako hudiča nekdo lahko zdrži da samo sedi na kurčevem pesku in gleda morje". Ok ne rečem biologi za preučevanje flore faune.

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

In zakaj bi pa moral iščeš ženske med 30-40 (jih je veliko ok tudi tukaj, samo večji del že ima slabo prtljago), če lahko iščeš med 25-30? Seveda bo pa potreba takšne znat prepričat, da si vreden, saj še niso obupane.
Magic

Magic1 je izjavil:

In zakaj bi pa moral iščeš ženske med 30-40 (jih je veliko ok tudi tukaj, samo večji del že ima slabo prtljago), če lahko iščeš med 25-30? Seveda bo pa potreba takšne znat prepričat, da si vreden, saj še niso obupane.

Ja zakar pa potrebuješ € pa ne mi rečt, da so sedaj ženske "emancipirane". Dejmo rečt bobu bob. Zakaj bi bla taka baba s tabo?

Saj ne nucas kesa, jebelusunce. Potovanja so lahk tud pohodniski izleti v naravo. Potovanje ni to, da odletis na nek drug konec sveta. Vecina folka niti Slovenije ne pozna. Se mnogo je za raziskat. Ze to, da hodis in se pogovarjas z osebo je razsvetljenje. Lahk bi mal bolj na siroko mislili, al se spite?

SmeskoSnezak je izjavil:

Saj ne nucas kesa, jebelusunce. Potovanja so lahk tud pohodniski izleti v naravo. Potovanje ni to, da odletis na nek drug konec sveta. Vecina folka niti Slovenije ne pozna. Se mnogo je za raziskat. Ze to, da hodis in se pogovarjas z osebo je razsvetljenje. Lahk bi mal bolj na siroko mislili, al se spite?

Glej ti prodajaj lajne nekomu, ki jih bo kupil. Če misliš, da so babe drugačne v Ukraini "go ahead". Sem jih gledal v parku, sicer luštne ampak butaste kot kante. Selfie, selfie, selfi. Enako jih gledam v metroju, Fejsbruh, fejsbruh, fejsbruh...bi bil s takšno, ki ti pošlje vsak kakec, ki se ji zgodi?
Če ima OP vsaj malo višji IQ od pepelnika bo ostal sam, drugače pa naj si hitro naredi Fejsbruh profil skupaj s Tindrom. Navadno se resne in dobre zveze začnejo v srednji šoli, kjer jih enak subjekt poveže. Ne, to ni FDV.

Zgodovina sprememb…

Magic1 je izjavil:

Ma ja. Za 25-30 rabiš že kar kvalitet dobit. Ni to nekaj trivialnega, ko si globoko v 30ih.
Kje sploh spoznat 25 letnice? Kje se nahajajo?:D Men se 10 let zdi že kar velik razlika v starosti - izgledaš kot nek suggar daddy. Sem pri 30ih dejtal eno frizerko 10 let mlajšo in vem

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Nodi se hvali kako je superjorno pameten napram najstnicam:)) Za crknit smešno. Večina žensk nad 25 že kaj bolj pametnega počne od telefončkanja v parkcu.
Magic

Magic1 je izjavil:

Nodi se hvali kako je superjorno pameten napram najstnicam:)) Za crknit smešno. Večina žensk nad 25 že kaj bolj pametnega počne od telefončkanja v parkcu.

In to je?

Zenske so razlicne vsepovsod. Ocitno sploh nisi raziskoval pravega okolisa. Te "traCe", ki jih pa gledas, pa jih tud najdes vsepovsod. Treba je znat razlikovat in se dejansko h kaksni vsest pa spregovorit. Lahk ti opazujes tud zvezde, pa bodo izgledale vse enake, dokler ne pogledas "od blizu". :)

Vazelin je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Ma ja. Za 25-30 rabiš že kar kvalitet dobit. Ni to nekaj trivialnega, ko si globoko v 30ih.
Kje sploh spoznat 25 letnice? Kje se nahajajo?:D

Povsod, samo z neba ti ne bodo padle pred tvoj vhod. In ja, ni enostavno najdit in osvojit primerno. Tudi globoko v 30 ni panike, samo če si asocialen, potem bo potreba še marsikaj postorit.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Snežak: ti čimprej babo najdi, sedaj ko študiraš imaš velik bazen potencialnih turistk:)

SmeskoSnezak je izjavil:

Zenske so razlicne vsepovsod. Ocitno sploh nisi raziskoval pravega okolisa. Te "traCe", ki jih pa gledas, pa jih tud najdes vsepovsod. Treba je znat razlikovat in se dejansko h kaksni vsest pa spregovorit. Lahk ti opazujes tud zvezde, pa bodo izgledale vse enake, dokler ne pogledas "od blizu". :)

Ne me prepričevat, sem pa le malo starejši od tebe in dal malo več skozi kot ti:))

Magic1 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Kje sploh spoznat 25 letnice? Kje se nahajajo?:D

Povsod, samo z neba ti ne bodo padle pred tvoj vhod. In ja, ni enostavno najdit in osvojit primerno. Tudi globoko v 30 ni panike, samo če si asocialen, potem bo potreba še marsikaj postorit.

Meni so 25 letnice otroci:)

A Ukrajinka bo pa super intelektualna, izobražena in lepa. Ready da ji plačaš karto????
Magic

Vazelin je izjavil:

Snežak: ti čimprej babo najdi, sedaj ko študiraš imaš velik bazen potencialnih turistk:)

Delam na tem, ogromno potujem prek studentskih cen. ;)

S koliko starejših od 30 si pa živel več let? Prosim povej nam zgodbe.

Mamico ima za vzor... 25 letnica res ni primerljiva z odraslo žensko, ki je že otroke gor spravila. A ni to logično?
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Magic1 je izjavil:

Mamico ima za vzor...

In? Saj vsak moški išče v ženski svojo mamo. Čisto naravna stvar.

PrihajaNodi je izjavil:

S koliko starejših od 30 si pa živel več let? Prosim povej nam zgodbe.

Ne.
So pa trenutno tja okol 30 let zame sweet spot. Ravno toliko, da niso več "neumne", ker roko na srce se mi 20 letnih mul ne bi dalo več prenašati. Kot drugič pa ima 30 letnica še vse vrline ženske (je plodna) in dosti še "brez prtljage".

Sicer mene boli K (ne dobesedno:)). Bom šel pač po ženo drugam, če ne bom našel "domačinke" s katero se bi zelo ujel. Na silo je pa brezveze (samo zato, da boš z eno in nisi sam lol).

SmeskoSnezak je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Delam na tem, ogromno potujem prek studentskih cen. ;)

Good luck with that: ). Babo boš spoznal šele in šele ko boš živel nekaj časa z njo. Lahko bosta imela super debate ampak ko ti bo rekla da moraš imeti še ene copate z dnevno sobo/spalnico jo boš poslal v ku...

Zgodovina sprememb…

Magic1 je izjavil:

Mamico ima za vzor... 25 letnica res ni primerljiva z odraslo žensko, ki je že otroke gor spravila. A ni to logično?

Jaz živim na svojem.
Imam pa mamo za vzor to pa. Glede na to, kaj vse je naredila zame.:)
Ne primerjam pa žensk z mamo v tem smislu, če si to mislil lol

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Sicer mene boli K (ne dobesedno:)). Bom šel pač po ženo drugam, če ne bom našel "domačinke" s katero se bi zelo ujel. Na silo je pa brezveze (samo zato, da boš z eno in nisi sam lol).

Na koncu bom dobil zasebno sporočilo: "kdaj greva v Horjul po psa":). Anyway je ogromno kulturnih razlik, to imej v mislih. Babe na Tajskem so pa bistveno, bistveno bolj prilagodljive kot Evropejke, ker so enostavno dale že nekajo "skozi".

FireSnake ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ja zakar pa potrebuješ € pa ne mi rečt, da so sedaj ženske "emancipirane". Dejmo rečt bobu bob. Zakaj bi bla taka baba s tabo?

Tu je izvor vseh tvojih problemov.
Ti misliš, da je muchos dineros === imam dobro partnerico

Res se mi smiliš!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Vazelin je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Jaz živim na svojem.

Problem je samo to, da ti misliš, da si odrastel, razvit in na blazno višjem nivoju od vseh 25 letnic.
Magic

Magic1 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Jaz živim na svojem.

Problem je samo to, da ti misliš, da si odrastel, razvit in na blazno višjem nivoju od vseh 25 letnic.

Boš potem govoril ko boš globoko v 30ih kako se ti zdijo 25 letnice.

FireSnake je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja zakar pa potrebuješ EUR pa ne mi rečt, da so sedaj ženske "emancipirane". Dejmo rečt bobu bob. Zakaj bi bla taka baba s tabo?

Res se mi smiliš!

Pravzaprav je muchos dineros > imam dobro partnerico.

Zgodovina sprememb…

Seveda lahko. Sem 27 letnici otroka naredil, ko sem bil že konkretno v 30.
Magic

Magic1 je izjavil:

In? Kako gre zgodba dalje? Kje živita?

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnake je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja zakar pa potrebuješ EUR pa ne mi rečt, da so sedaj ženske "emancipirane". Dejmo rečt bobu bob. Zakaj bi bla taka baba s tabo?

Res se mi smiliš!

Pravzaprav je muchos dineros > imam dobro partnerico.

No, dokler boš tako razmišljal boš lahko samo mamico za roko držal.

In zategadelj (slovenščina je lep jezik) nisi kompetenten, da bi ti dajal nasvete (in poglede na svet) komur koli.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Magic1 je izjavil:

In? Kako gre zgodba dalje? Kje živita?

Skupaj in zelo dobro nam gre.
Magic

No, dokler boš tako razmišljal boš lahko samo mamico za roko držal.

Sem na svojem že kar nekaj časa, tako da...in pazi ne v Sloveniji...vem pa kako zafukano je ko nimaš denarja in ga rabiš za doktorja, zobarja itd. In ko se začnejo kakšni zdravstveni problemi pri frocu, babi lahko samo začneš zbirat zamaške.

Zgodovina sprememb…

Nodi: v bistvu je lažje živeti v skupnosti. Če sta dva prihodka je ful lažje. Zato pa folk tut gre skupaj. Zlo malo je sugar daddyev, ki zmorejo vse sami.

Vazelin je izjavil:

Nodi: v bistvu je lažje živeti v skupnosti. Če sta dva prihodka je ful lažje. Zato pa folk tut gre skupaj. Zlo malo je sugar daddyev, ki zmorejo vse sami.

In če eden ostane brez službe? Ok normalno je da babo nekako preživi moški, obratno te pa ne bo dolgo gledala, tako da upam da si na nivoju Invictusa, ko boš vozil revne punce iz vzhoda: ) pa brez zamere.

krneki0001 ::

SmeskoSnezak je izjavil:

En upokojenec mi je enkrat malo drugače razložil zadeve;
Dokler si mlad, hodi na potovanja po svetu in si čimveč oglej. Ko boš star, rabiš zdravnika blizu. To pomeni, da boš takrat odkrival lastno državo, ker edino tam bo zdravnik dovolj blizu, če imaš probleme.

Zato pa vzameš ukrajinko z UNI:D

Ja fak nodi no. Kaj pa če si sam in ostaneš brez službe? Lahko greš samo pod most.

Vazelin je izjavil:

Zato pa vzameš ukrajinko z UNI:D

Ja fak nodi no. Kaj pa če si sam in ostaneš brez službe? Lahko greš samo pod most.

Tako je. Razen če se zanašaš na mamico in očija. Če nimaš statusa kot Invictus, Yjpe...well you are doomed. Good luck z ukrainkami. Povej ko boš šel, grem zraven pa ti pokažem kako stvar deluje v praksi z ukrainkami.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Povej ko boš šel, grem zraven pa ti pokažem kako stvar deluje v praksi z ukrainkami.

Po vsem povedanem imaš jajca tole napisati?

Kot rečejo nekateri: fant, če bi krave hlače nosile ti še pičke videl ne bi.
In ti bi o praksi?

Lepo te prosim, no.

Ti si ukrajinke enkrat videl. Eni smo pa v rednem stiku.
Že način, na katerega jih predstaviš, je žaljiv (kot, da so vse same qrbe, ki čakajo prvega, ki jim s stotakom pomaha pod nosom).

Poišči si pomoč!

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Povej ko boš šel, grem zraven pa ti pokažem kako stvar deluje v praksi z ukrainkami.

Po vsem povedanem imaš jajca tole napisati?

Kot rečejo nekateri: fant, če bi krave hlače nosile ti še pičke videl ne bi.
In ti bi o praksi?

Lepo te prosim, no.

Huh preveč. Vem pa da mi ne bo baba gnjavila naj nosim dodatne copate za spalnico.

Že zgoraj sem ti povedal: če si copata, ki si ni znal postlati tega ne posplošuj na vse.
Problem si TI, TI in SAMO TI! Kaj tu ni jasno?

Eni se imamo pa v zvezi zelo fino (in nikoli ne bi želel več biti sam).

Ti, pajac, pa s svojimi travmami skušaš pokazati, da je z nami nekaj narobe.

Zgodovina sprememb…

Ti ne uide, na stara leta ti bodo ukazovali, kot jim bo pasalo, saj ne boš mel nikogar, ki mu ne bo vseeno.
Drugače pa ti prav nič ne ukazuje, če dobiš dobro žensko. Le določene stvari pričakuje od tebe, da jih spoštuješ, tako kot tudi ti od nje.
Magic

Well I am too old for this shit. Good luck guys:)

No fantje, vidite po čem se ne zgledovat. Ni ravno rožnato iz njegovega zornega kota. Se je treba potrudit in si najdit primernega partnerja. Še prej pa je sevede sebe potrebno spravit v red. Samozagledanga Janeza ne bo nihče dolgo gledal.
Magic

Magic1 je izjavil:

No fantje, vidite po čem se ne zgledovat. Ni ravno rožnato iz njegovega zornega kota. Se je treba potrudit in si najdit primernega partnerja. Še prej pa je sevede sebe potrebno spravit v red. Samozagledanga Janeza ne bo nihče dolgo gledal.

Še vedno čakamo pravi nasvet vas, modrecev in kako bo to spravil v prakso Vazelin.
««
17 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15227412 (22336) BigWhale

Več podobnih tem