Forum » Pomoč in nasveti » Router Repeater dd-wrt
Router Repeater dd-wrt
D-PaX ::
Pozdravljeni,
Pri meni pa je takšna situacija.
Prej, ko sme bil na t-2 sem nastavil Routerja po teh navodilih --> Turn Your Old Router into a Range-Boosting Wi-Fi Repeater
Čez nekaj časa sem vzel novega ponudnika in sicer A1 njihov modem router so nastavili na bridge. A1 je povezan na glavni router glavni router pa z razširitvenim routerjem...
Vse mi je delovalo normalno na razširitvenem routerju.
Sedaj, ko pa sem si kupil novi tel in pc. Opazil, da sem pozabil geslo za razširitveni router in wi-fi geslo....
Resetiral (uporabil 30-30-30 resetni postopek) sem razširitveni router in nastavil vse tako kot je v zgornjih navodilih, ampak ne deluje.
Naprave se povežejo na razširitveni router, problem pa je v tem, da ni interneta (naprava povezana brez interneta).
Res ne vem kaj delam narobe če sem ga enako nastavil, kot je bil prej...
Prosim Vas za pomoč...
Hvala.
Pri meni pa je takšna situacija.
Prej, ko sme bil na t-2 sem nastavil Routerja po teh navodilih --> Turn Your Old Router into a Range-Boosting Wi-Fi Repeater
Čez nekaj časa sem vzel novega ponudnika in sicer A1 njihov modem router so nastavili na bridge. A1 je povezan na glavni router glavni router pa z razširitvenim routerjem...
Vse mi je delovalo normalno na razširitvenem routerju.
Sedaj, ko pa sem si kupil novi tel in pc. Opazil, da sem pozabil geslo za razširitveni router in wi-fi geslo....
Resetiral (uporabil 30-30-30 resetni postopek) sem razširitveni router in nastavil vse tako kot je v zgornjih navodilih, ampak ne deluje.
Naprave se povežejo na razširitveni router, problem pa je v tem, da ni interneta (naprava povezana brez interneta).
Res ne vem kaj delam narobe če sem ga enako nastavil, kot je bil prej...
Prosim Vas za pomoč...
Hvala.
Paxy
- spremenil: D-PaX ()
Paxy
FX6300B ::
Ampak jaz sem imel brežično povezana ruterja in sedaj želim tudi tako
sepravi ti si imel en router nastavljen kot repeater, zakaj nebi potegnil kabla?
se ti router ki je v repeater modeu poveže na izvorni(al kako bi to poimenval) router?
May the force be with you!
@FX6300B Kabel odpade, ker ne mislim vrtat caa. 3 nadstropja...
Sedaj imam A1 modem v routerju, ki je v bridge nastavljen nato gre iz A1 v glavni router. Glavni router je nastavljen na točno določene ip in mac naslove ima svoj SSID.
Nato pa hočem, da se glavni router brezžično poveže na moj stari router (ima drugi SSID), ki je namenjen za razširitev WI-FI signala.
Ampak mi ne dela na vseh napravah piše povezano brez interneta...
Ko sme pa bil na t-2 pa sem imel njihov modem ki ni bil router pa je bilo povezano t-2 modem v gl router in nato brežična povezava v stari router, ki služi za razširitev WI-FI/ja.
Sedaj imam A1 modem v routerju, ki je v bridge nastavljen nato gre iz A1 v glavni router. Glavni router je nastavljen na točno določene ip in mac naslove ima svoj SSID.
Nato pa hočem, da se glavni router brezžično poveže na moj stari router (ima drugi SSID), ki je namenjen za razširitev WI-FI signala.
Ampak mi ne dela na vseh napravah piše povezano brez interneta...
Ko sme pa bil na t-2 pa sem imel njihov modem ki ni bil router pa je bilo povezano t-2 modem v gl router in nato brežična povezava v stari router, ki služi za razširitev WI-FI/ja.
Paxy
#000000 ::
Meni je to enkrat uspelo nastavit, in je delalo, le vsakih mislm da 24 ur je povezava padla, ter si moral spet nastavit zadnji korak, Join Primary router, in tako vsak dan, riknlo je pa ko si najbolj rabil povezavo, meni je baker rešu problem.
Jaz nisem imel teh problemov vse je normalno delalo.
Ker sem pozabil geslo sem resetiral razširitveni router :/ in mi tudi prejšnje naprave ne delujejo...
Glavni router ma net, ker sem se brežično na njega povezal....
Ker sem pozabil geslo sem resetiral razširitveni router :/ in mi tudi prejšnje naprave ne delujejo...
Glavni router ma net, ker sem se brežično na njega povezal....
Paxy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14848 (13437) | styled |
» | Vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Strojna oprema | 1588 (1437) | Cofko Cof |
» | Linksys WRT54GL - bridgeOddelek: Omrežja in internet | 1183 (1006) | zk_eu |
» | Ojačanje WIFI signala z dodatnim routerjem?Oddelek: Omrežja in internet | 4638 (4447) | amacar |
» | Moč wifi signalaOddelek: Pomoč in nasveti | 2789 (2421) | noob96 |