» »

št. izpisov tiskalnika

št. izpisov tiskalnika

borut10 ::

Pozdravljeni,

zanima me, če obstaja kakšna možnost, da bi videli koliko izpisov (koliko strani) izpišemo na določenem tiskalniku mesečno?

Lp, Borut

ToniT ::

Vsak tiskalnik ima izpis, kjer vidiš število izpisanih strani. Običajno se ta izpis naredi, če vklopiš tiskalnik in imaš pritisnjen nek gumb - je pa to odvisno od modela tiskalnika.

juroz ::

vsaj model tiskalnika bi lahko napisal.

praviloma pa tega da bi ti mesečno dajal reporte koliko si natiskal ni.

harvey ::

borut10 je izjavil:

Pozdravljeni,

zanima me, če obstaja kakšna možnost, da bi videli koliko izpisov (koliko strani) izpišemo na določenem tiskalniku mesečno?

Lp, Borut

Če bi nam zaupal model tiskalnika bi precej lažje prišel do odgovora. Drugače pa imaš celo programe, ki štejejo odtise na tiskalnikih ;-) in potem to sestavijo v neko poročilo za obračun.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

harvey je izjavil:

borut10 je izjavil:

Pozdravljeni,

Lp, Borut

Če bi nam zaupal model tiskalnika bi precej lažje prišel do odgovora. Drugače pa imaš celo programe, ki štejejo odtise na tiskalnikih ;-) in potem to sestavijo v neko poročilo za obračun.

Ja, sem čist pozabil napisati. Model tiskalnika je hp 8610 (multifunkcijska naprava).

Sicer za skupno število sem našel, za mesečno pa ne vem, če se da narediti.

Mislim, da mesečno ne gre. Je pa možno spremljati tiskanje preko posebne aplikacije, če je tiskalnik povezan preko USB. Če pa je povezan preko mrežne karice, pa ne vem.

ToniT je izjavil:

Mislim, da mesečno ne gre. Je pa možno spremljati tiskanje preko posebne aplikacije, če je tiskalnik povezan preko USB. Če pa je povezan preko mrežne karice, pa ne vem.

katera pa je ta aplikacija?

juroz ::

kakšen webjetadmin če je tiskalnik na mreži.
100% nima tega tiskalnik po defaultu, ima samo skupno št. strani.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Canon MB5050 - izklop avtomatskega čiščenje glave

Oddelek: Pomoč in nasveti
51430 (1227) ST-777
»

Laserski tiskalnik (poceni)

Oddelek: Kaj kupiti
144073 (3300) jero_no1
»

Nakup tiskalnika - MFP (print/scan/copy)

358326 (7052) miller31
»

"Wireless" tiskalnik

163192 (2895) Midnas
»

POS tiskalniki in v DOS okolju

Oddelek: Pomoč in nasveti
102638 (2022) Duhec

Več podobnih tem