» »

sony-tv

sony-tv

lukas99 ::

Pozdravljeni!
imam problem s predvajanjem filmov preko USB-ja na televiziji in sicer Sony Bravia. Ko kliknem na film in bi se moral predvajati namreč piše "playback not available" Če ima kdo kakršne koli izkušnje ali nasvete bi bil zelo hvaležen!

lp

x4en0n ::

Tudi sam imam bravio in enake probleme kot ti. Tv enostavno ene datoteke predvaja druge ne. Kolikor vem so Sony televizje kar znane po teh problemih oziroma pri podpori za predvajanje različnih formatov preko usbja. To so mi povedali že v big bangu ob nakupu. Zdaj imam na tv priklopljen računalnik in predvajam filme preko HDMI kabla.

Thunder wave ::

Če je format file-a, ki ga želiš predvajati na seznamu podprtih potem ne bi smelo biti problema. V tem primeru kontaktiraj Sony.

x4en0n ::

Evo tukaj je spisek podprtih formatov.

SPISEK PODPRTIH FORMATOV SONY

Zeegah ::

Letos sem kupil TV Sony KD55XD8005B.

Sprva je vse delovalo, kot je treba. Nekaj ur po začetku uporabe pa so se pričele težave.

TV je zaznal WIFI in se nanj povezal, a ni prejemal nobenih podatkov. Aplikacije (npr. Youtube) niso našle internetne povezave, tako je bila rešitev ta, da sem že na prvi dan moral narediti factory reset. Po 10 dneh se zaenkrat ta težava ni vrnila.

So se pa pojavile nove težave. Sprva je branje zunanjega HDD diska delovalo gladko. Preko programa KODI je predvajalo glasbo in filme, vse OK. Začenjalo pa se je dogajati, da mi diska občasno ni znal več prebrat. Na koncu ga ni prepoznal nikoli več. Smatral sem, da je disk morda v ohišju, ki je prešibko, zato sem zamenjal ohišje. Zadeva je zagnala in vse je delovalo, kot mora. Nato sem disk izklopil s TVja, na računalniku nanj naložil še nekaj datotek, ter ga vključil nazaj. Diska zopet ni zagnalo.

Ne vem, če ima kdo težave, ampak meni vse skupaj, zaenkrat, ostaja nerešena uganka.

Han ::

Kateri disk, kakšno ohišje?

geny1982 ::

Pozdravljeni! dva meseca nazaj sem kupi tv SONY KD-55xe70xx in se je pojavila težava! TV lahko z original daljincem samo prižgem in ugasnem, vse ostalo ne deluje, tudi tipke zadaj na televiziji ne delujejo oz. lahko samo ugasnem in prižgem tv, nobena druga tipka ne reagira le lučka na tv utripne po vsakem pritisku na daljincu, spremeni se pa nič! kaj storiti? sem si že sposodil enak daljinec od kolega in isti šmorn, hvala za odgovor


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov Sony AndoridTV težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
151730 (1197) fender2206
»

TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8827782 (23760) Thunder wave
»

Predvajanje 3D filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
116892 (6203) MadMicka

Več podobnih tem