Forum » Pomoč in nasveti » instalacija disks Maxtor 80 Gb
instalacija disks Maxtor 80 Gb
bojan_z ::
Potrebujem pomoč-nujno.
Kupil sem disk Maxtor 80 Gb, pa sem ga priklopil in nato veselo zagnal računalnik ( instalirane imam WIN 98 se ), v bios-u vse OK - imam disk 81 gb - ga je torej prepoznal.
Nato pa veselo na delo, ko so se zagnali windowsi sem šel v dos in pognal FDISK
čudno tukaj pa drugi drive izkazuje samo 12626 ( nisem čisto siguren ) MB.
Je kaj narobe.
Zato kličem "help" kje sem ga "vsračkal" . prosim za pomoč , kako se naj lotim te zadeve
se zahvaljujem
Kupil sem disk Maxtor 80 Gb, pa sem ga priklopil in nato veselo zagnal računalnik ( instalirane imam WIN 98 se ), v bios-u vse OK - imam disk 81 gb - ga je torej prepoznal.
Nato pa veselo na delo, ko so se zagnali windowsi sem šel v dos in pognal FDISK
čudno tukaj pa drugi drive izkazuje samo 12626 ( nisem čisto siguren ) MB.
Je kaj narobe.
Zato kličem "help" kje sem ga "vsračkal" . prosim za pomoč , kako se naj lotim te zadeve
se zahvaljujem
Tero ::
Hmja ce imas Windows 98 imas seveda pol fat32 ki pa ne podpira tako velikih partcij. Moral bos narediti vec partcij(c: d:...) ali pa uporabiti Windows 2000 ali XP, kjer lahko uporabis NTFS. To lahko lepo vse naredis ravno s tem Maxblostom ki ga je predlagal lapajne.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Business ::
naloži windowsve in nato zaženi partition magic. Seveda ga prej naloži. Z njim potem ustvari dodatne partiticije. Lahko pa tudi z fdisk napraviš več partiticij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Business ()
Marko007 ::
Mislim, da 80 GB še gre z Fdiskom od Win ME. hm, nalagal sem win98 na 80giga disk, pa mi nekak nikoli ni uspelo. Na koncu sem se sprijaznil s tem, da na 80 giga 98ke ne grejo in v to prepričal tudi kolega ter mu naložil XPje, kasneje si je pa sam naložil MEje. Pa me zanima, ali je to res ali pa je bilo narobe kaj druga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7356 (5776) | thebaloh |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2101 (1736) | kerrigh |
» | Problem pri inštalaciji Windowsov xp na novo!Oddelek: Programska oprema | 1960 (1674) | Al-Ni |
» | nov disk (neprava velikost)Oddelek: Pomoč in nasveti | 793 (711) | Lazy |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1361) | @ljash |