Forum » Kaj kupiti » Nov fotoaparat
Nov fotoaparat
14Track ::
Pozdravljeni,
tukaj želim kupiti fotoaparat, pa ne vem katerega izbrati. Imam nekaj pojma o kompoziciji in slikanju nasplošno, ne spoznam se pa na tehnični aspekt fotoaparatov. Sem začetniški fotograf, prej sem slikal s pametnim telefonom in sem se naučil kako slikati, aparata pa ne znam uporabljat za neke profesionalne namene.
hvala.
tukaj želim kupiti fotoaparat, pa ne vem katerega izbrati. Imam nekaj pojma o kompoziciji in slikanju nasplošno, ne spoznam se pa na tehnični aspekt fotoaparatov. Sem začetniški fotograf, prej sem slikal s pametnim telefonom in sem se naučil kako slikati, aparata pa ne znam uporabljat za neke profesionalne namene.
hvala.
starboi ::
Pozdravljen in dobrodošel na forumu. Tukaj boš našel manj ali več vse informacije povezane z tvojim vprašanjem : [Vse o DSLR]
Backup22 ::
Brez informacij o višini sredstev, ki si pripravljen investirat, ti bomo težko pomagali.
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje fotografije - nasveti za na potOddelek: Zvok in slika | 4649 (3718) | KTr1sk |
» | Olympus pen mini in slabe slike v prostorih z manj svetlobe (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7911 (6427) | eric_cartman |
» | Apple patentiral daljinski izklop kamere z IR signalomOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10031 (7859) | Limit-sky |
» | Reset računalnika, blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 725 (622) | Garibaldi |
» | Minolta Z2 raw hack firmwareOddelek: Zvok in slika | 2744 (2371) | Gundolf |