» »

"Lag" v igrah

"Lag" v igrah

TaDayDreamer ::

V igrah (opazi se pri simulacijah voženj) se vsakih nekaj minut pojavljajo prekinitve, kot da bi osveževanje slike padlo na pribl. 4 slike/sekundo (za nekaj sekund-ravno toliko, da se zaletiš;( ).
Zanimivo je, da se mi na istem računalniku pri isti aplikaciji to prej ni dogajalo!

Kaj bi to lahko bilo?
"Dont do to others what you dont want others do to you"

boom-bar ::

A maš DX9
Legalizirajte mehke droge!!!

Nimam DirectX9 ampak 8.

Zgodovina sprememb…

Zheegec ::

Malo napiši sistem, pa kje se ti to dogaja...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

pingo76 ::

Imaš kak programčič ki ti teče v ozadju? Neki stari atijevi gonilniki so počeli prav to kar si opisla če je bil kak programičič rezidenten (icq, messenger, irc, emule, kazaa ipd.)

Oprostite! :\ Res imam DirectX 9, vendar imam grafično GF2DDRTi, ki ga ne izkorišča. Ali moram naložiti DX8, ali lahko kaj izključim pri obstoječem DX-u. Ker sedaj res ne vem, kje sem dobil ravno DX8 (na katerm CD-ju)

Mislim da sam sistem (hardware) nima vpliva na to ker mi je prej delovalo normalno!?

Zgodovina sprememb…

Zheegec ::

Dx9 naj ne bi bil problem, razen če je kakšen bug. Probaj posneti update Dx 9.0b z Windows upadate, sploh si pa posnemi nove driverje (www.nvidia.com) za grafično, pa preglej cel sistem s programom "Ad-Aware" in pa počisti register s programom "Reg Cleaner" (tools->registry cleanup->do them all, potem remove all), potem si v istem programu izklopi kakšen nadležen program ki se ti vklopi ob startupu (startup list), na koncu pa še defragmiraj trdi(e) disk(e)... To za začetek:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Tistih dveh programov nimam. Sicer pa sem diske defragmentiral. Zanimivi pa sta dve stvari:
-V win98 vse deluje normalno (za razliko od XP)
-"prekinitev" se pojavi natanko na 2 minuti!

R33D3M33R ::

Kar dobi si Ad-aware kot je alien3001 predlagal. Zdi se kot da bi se kak spyware programček na vsaki dve minuti hotel povezati s internetom ali pa daj Ctrl-Alt-Del pa poglej za kak kateri service oz. program ti na vsaki dve minuti "požre" sistemska sredstva.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Xplicit ::

A mogoce laufas v ozadju emule, kazaa, ... ali kej podobnega ker taki in podobni programi vcasih (v enakih intervalih) upocasnijo sistem (pisejo na disk, ...)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD: DX11 leta 2009? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
9410507 (7467) Senitel
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
926832 (5870) kobilica
»