Forum » Pomoč in nasveti » Svetleče oči v videu
Svetleče oči v videu
Mare2 ::
Včeraj sem posnel video ples na salsi s Samsung Galaxy S6 in imajo vsi plesalci in plesalke neke svetleče oči. Snemal sem precej od blizu (1m do 3m) s flešem (lučko) od mobitela z višine nad glavo.
Ali lahko v Windows movie maker to odstranim?
Ali lahko v Windows movie maker to odstranim?
- spremenil: Mare2 ()
Jst ::
Par generacij najnovejših Androidov (6++) imajo to vgrajeno v "Camera" app-u. Nikoli nisem imel problema s tem.
Druga možnost je pa, da sync-aš z google računom in tam editiraš, kar sem tudi skoraj siguren, da se da to narediti tam.
Če si pa snemal "RAW", potem pa potrebuješ neko aplikacijo, za katero boš moral odpreti denarnico. (Par EUR, največ 10 EUR.*)
*razen če kupuješ aplikacijo za PC. potem teh 10 EUR postane 100 EUR ali 10 na mesec.
Druga možnost je pa, da sync-aš z google računom in tam editiraš, kar sem tudi skoraj siguren, da se da to narediti tam.
Če si pa snemal "RAW", potem pa potrebuješ neko aplikacijo, za katero boš moral odpreti denarnico. (Par EUR, največ 10 EUR.*)
*razen če kupuješ aplikacijo za PC. potem teh 10 EUR postane 100 EUR ali 10 na mesec.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Mare2 ::
Jst ::
Si prijavljen v Google račun na telefonu?
Da: Sync Pictures and Videos.
https://photos.google.com/
Tam probaj, ne morem ti pa zagotoviti, da imajo to funkcijo (trenutno*).
*Trenutno: s tem mislim, da vsake par mesecev uvedejo kakšno funkcijo, jo spremenijo, skrijejo ali celo zavržejo.
Jaz bi na tvojem mestu poiskal aplikacijo za tvoj telefon, ki to omogoča. Najbrž boš moral plačati kavo googlu. (par EUR)
Da: Sync Pictures and Videos.
https://photos.google.com/
Tam probaj, ne morem ti pa zagotoviti, da imajo to funkcijo (trenutno*).
*Trenutno: s tem mislim, da vsake par mesecev uvedejo kakšno funkcijo, jo spremenijo, skrijejo ali celo zavržejo.
Jaz bi na tvojem mestu poiskal aplikacijo za tvoj telefon, ki to omogoča. Najbrž boš moral plačati kavo googlu. (par EUR)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 884991 (516) | k4vz0024 |
» | Prenos aplikacij / podatkov / SMSov .. na nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6923 (723) | matobeli |
» | Ali je tablica Xplore xp7901 iz spara dobra? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18753 (7841) | hojnikb |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 18010 (4719) | Malcolm_Y |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3845 (3362) | Jst |