Forum » Mobilne tehnologije » Alcatel OneTouch 10(.)16G
Alcatel OneTouch 10(.)16G
AštiriL ::
Telefon za 10 evrov, 4 MB RAM, 4 MB ROM,1 128 X 160 piksov, brez wlana, bluetootha in kamere. Povezava: GSM, FM sprejemnik
Ali obstaja kaka možnost pridobiti kodo za odklep igric zastonj? Ena igra stane 1.99 eura, verjetno je to cena isp-ja. Dve igrici sta prednaloženi 5 brezplačnih poizkusov, brez Interneta se jih ne da nalagat, je sicer USB vhod, vendar nikjer ne piśe, kako se ga uporablja. Zanima me, če se da naložit kakšne dodatne igrice / custom flash z brskalnikom, na googlu nič ne najdem.
Ali obstaja kaka možnost pridobiti kodo za odklep igric zastonj? Ena igra stane 1.99 eura, verjetno je to cena isp-ja. Dve igrici sta prednaloženi 5 brezplačnih poizkusov, brez Interneta se jih ne da nalagat, je sicer USB vhod, vendar nikjer ne piśe, kako se ga uporablja. Zanima me, če se da naložit kakšne dodatne igrice / custom flash z brskalnikom, na googlu nič ne najdem.
Ostani 127.0.0.1, ko si 0.0.0.0, nosi 255.255.255.255.
- spremenil: AštiriL ()
brez-imenko ::
Jaz sem včasih, ko še ni obstajal android in sem imel le symbian 60 pa brez WLANa take stvari dol povlekel na ruskih straneh. Malo sem na slepo blodil po straneh zaradi nepoznavanja pisave ampak glavna povezava za dolpoteg se je dalo najti kmalu saj je bila napisana kot se imenuje z ustrezno končnico na koncu.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naključni zagon/nezagon biosa pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 813 (679) | DeeCoy |
» | N95 in WlanOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1526) | kriko1 |
» | Podelitev IPjev v domacem omrezjuOddelek: Omrežja in internet | 1328 (1217) | amigo_no1 |
» | IBM R50E prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 3386 (3038) | maximum |
» | DlancnikOddelek: Kaj kupiti | 1525 (1367) | AntiC |