Forum » Omrežja in internet » email.si problem
email.si problem
eiht ::
zadnje 2-3 se mi dogajajo cudne reci na email.si....namrec nastavljeno imam opcijo, da vsakic, ko dobim email, mi to javi tudi na gsm telefon....vendar potem ko dobim sporocilo na gsm in se logiram v inbox-u ne ostane nic, ni nobenega sporocila, ki bi moralo biti....tudi sam sebi sem si poslal email na email.si, nato dobil sms, da je prispela nova posta, vendar v inboxu nic....what the f&$k?
Shershen ::
mislim, da imaš nekje opcijo, da ti ali zbriše email potem ko ga dobiš na GSM, ali pa ti ostane v inbox-u.
Malo pogledaj po nastavitvah.
Malo pogledaj po nastavitvah.
Binji ::
En kvadratek za kljukco je tam tik nad to nastavitvijo (za mobita). Tam dej kljukco pa more bit vse v redu
Tomi ::
Greš na Podatki o uporabiku in potem na drugo stran ( Naprej ) in daš kljukico pri Pri posredovanju naj se kopija sporočila shrani tudi lokalno na email.si.. Potem mora delati. Oziroma dela.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email na smsOddelek: Omrežja in internet | 3192 (2502) | St235 |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17832 (14514) | the_unborn |
» | Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1152) | iElectric |
» | email -> sms na tel (samodejno)Oddelek: Omrežja in internet | 1236 (1044) | SLOWWWeb.net |
» | email+gsmOddelek: Omrežja in internet | 2109 (1891) | Enzo77 |