Forum » Pomoč in nasveti » zunanji SCSI disk
zunanji SCSI disk
nemesis ::
Zivjo!
v win2000 sem si omislil en 2GB zunanji SCSI disk. Stvar mi prepozna ze takoj ob zagonu in je prikazana tudi v device manegerju pod disk drivers. Problem je, ker na noben način ne morem (beri ne znam
nastimati, da bi bil disk viden v My computer kot disk in bi nanj lahko pisal, risal...
kje bi nasel kaksno nastavitev, da bi disk bil viden med ostalimi v my computer ??!!
lp,
nemesis
p.s.
mogoce se informacija, da je bil prej disk ze nekaj casa uporabljan na macu in deluje brezhibno, vendar ga bom moral v win verjetno se formatirat --> uporabljal pa ga bom za prenose datotek med PC in macom
v win2000 sem si omislil en 2GB zunanji SCSI disk. Stvar mi prepozna ze takoj ob zagonu in je prikazana tudi v device manegerju pod disk drivers. Problem je, ker na noben način ne morem (beri ne znam
nastimati, da bi bil disk viden v My computer kot disk in bi nanj lahko pisal, risal...
kje bi nasel kaksno nastavitev, da bi disk bil viden med ostalimi v my computer ??!!
lp,
nemesis
p.s.
mogoce se informacija, da je bil prej disk ze nekaj casa uporabljan na macu in deluje brezhibno, vendar ga bom moral v win verjetno se formatirat --> uporabljal pa ga bom za prenose datotek med PC in macom
- spremenilo: nemesis ()
ChiefThunder ::
hm... če jo še ni, ustvari novo particijo in jo formatiraj oz. jo pobriši(staro) in še jo enkrat ustvari, če ti bo kaj pomagal.
nemesis ::
kje to lahko formatiram, nardim novo particijo?!
ne najdem namrec te opcije, glede na to, da disk ni na voljo v my computer...
lp,
nemesis
ne najdem namrec te opcije, glede na to, da disk ni na voljo v my computer...
lp,
nemesis
JLP ::
Start -> Settings -> Control panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management
Tukej maš orodja za delo z diski. Kreiranje particije in formatiranje, nastavljanje črk ...
Tukej maš orodja za delo z diski. Kreiranje particije in formatiranje, nastavljanje črk ...
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje promocijskega USB ključaOddelek: Strojna oprema | 3315 (3031) | jabe |
» | Format novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1093) | ZdravkoČolič |
» | pomoč-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (901) | mikkk |
» | Dva operacijska sistema na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 3186 (3120) | perci |
» | novo racunalo = nestabilno !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1117) | ABX |