» »

OneDrive

OneDrive

winto ::

Kako nastaviš v OneDrive, da lahko drug uporabnik pod zavihkom OneDrive v raziskovalcu vidi sharan folder skupinie. Trenutno je vpisan svojim acc in vidi samo svoje datoteke.

harvey ::

Dodati ga mora v svoj Onedrive. Navodilo tule.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

winto ::

tnx reseno

harvey ::

winto je izjavil:

tnx reseno

Super :)
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

vres.ales ::

One drive lahko uporabljam kot dropbox? Tako, da se na vseh računalnikih vpišem z enim računom?

Dober dan ::

vres.ales je izjavil:

One drive lahko uporabljam kot dropbox? Tako, da se na vseh računalnikih vpišem z enim računom?

Tako je.

Hvala, sem gledal bom kar office 365 družinski kupil

Dober dan ::

Najdi na netu te pakete, ki jih prodajajo. Jaz že nekaj let kupujem Office 365 personal po 30€. Pol cene napram mesečni oz. letni naročnini.

Sem gledal na amazonu za 55€ family pack za 6 kompov, 3 mam, ostalo pa bo pač v zraku, ker sem prisiljen dropbox zamenjati pa še bom kar obenem office rešil

6bt9hmDwY ::

Ne za 6 kompov, pač pa za 6 uporabnikov, vsak z do vključno s 5 napravami, in 1TB cloud storage vsak. Za eno leto. Če imaš višek, potalaj po sorodstvu, sa je Family v razširjenem smislu. Moral se bodo avtenticirati z Microsoft passportom, normalno.

Kako pa je potem z one drive, nebi rad, da tisti drugi trije dostopajo do mojih datotek. Ker mi je to primarno, da lahko na treh napravah šeram datoteke, kot sedaj z dropbox

6bt9hmDwY ::

Vsak ima svoj 1TB v cloudu. Vsebino šeraš samo na eksplicitno zahtevo. Vse je ok.
Poleg tega imaš še Personal vault, ki je dostopen določen čas, preden se zaklene.
Mislim sicer, da ni dodatnega levela securitya za ta Personal vault.

Ok, hvala
Bom pa potem res ponudil okrog še preostalim članom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oblačne storitve $$$

Oddelek: Omrežja in internet
355810 (3243) St235
»

Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7615645 (9220) crniangeo
»

Kateri free cloud storage (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5214980 (13128) Anney
»

Uporablja kdo Amazon Glacier?

Oddelek: Informacijska varnost
153349 (2871) McMallar
»

Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5228266 (25263) Mr.B

Več podobnih tem