Forum » Pomoč in nasveti » raspppoe in samo vzoztavitev zveze
raspppoe in samo vzoztavitev zveze
Jaz ::
Imam Win 98 SE in raspppoe za vzpostavitev ADSL zveze... zanima pa me kje nastavit, da ko se zveza prekine, se sama ponovno vzpostavi, braz kasnih klikanj... (pa ne mi zacet z statičnim IP) hočem met dinamičnega....
hvala
hvala
OmegaBlue ::
To sm meu jest problem, nakoncu sm pršu do rešitve da uporabim endrug programček za tako delo reče se mu 1st dialer je free in ga lahko dobiš tukaj.
veselo surfanje
veselo surfanje
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tr0n ::
V lastnostnih povezave obkljukas "Redial if line is dropped", Redial attempts nastavis na neko veliko vrednost (32767 recimo) in Idle time before hanging up: never.
Ceprav, meni na XP ta zadeva nekako ne dela, ker imam obcutek, da RASPPPoE ne zazna razlike med na silo prekinjeno torej fizicno prekinitvijo in programsko prekinitvijo, ki jo izvrsi SiOL vsakih 24ur.
Ceprav, meni na XP ta zadeva nekako ne dela, ker imam obcutek, da RASPPPoE ne zazna razlike med na silo prekinjeno torej fizicno prekinitvijo in programsko prekinitvijo, ki jo izvrsi SiOL vsakih 24ur.
Če se jaz prav spomnim Windows 98SE nimajo te možnosti.
Zato je bilo potrebno poseči po drugem programu.
P.S.
V Windows XP zgornja metoda deluje.
Zato je bilo potrebno poseči po drugem programu.
P.S.
V Windows XP zgornja metoda deluje.
ali3n ::
Omega - govorimo o raspppoe ne o "win98 fičrih";
Tron-ov nasvet je pravilna pot! :-) z dodatkom - to najdeš v lastnosti _dialup_ povezave, ki jo ustvari raspppoe...
Tron-ov nasvet je pravilna pot! :-) z dodatkom - to najdeš v lastnosti _dialup_ povezave, ki jo ustvari raspppoe...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Poglej si malo Win98SE mam na drugmu kompu in ni tega noter.
A misliš da nism gledu.
P.S.
In ja uporabljam raspppoe
A misliš da nism gledu.
P.S.
In ja uporabljam raspppoe
Jaz ::
Mi lahko prosim malo bolj pojasniš kje najdem te nastavitve, ker jih nisem našu.... Še enkrat mam Win 98SE in raspppoe gonilnike...
Tr0n ::
Najprej nagradi na 2k/XP pa se bomo dalje menli :). Ne res, nea vem kak zadeva zgleda v Win98, ampak verjetno zelo podobno. Na RASPPPoE strani mas vsa navodila oz. so prilozena protokolu v obliki .html datotek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z internetno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 922 (817) | SLOMaska |
» | Program za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1949 (1344) | mamut |
» | SIOL ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2506 (1865) | sash |
» | ADSL + Enternet (mislim (1.5)? c+zamrzovanje kompjutora?Oddelek: Omrežja in internet | 889 (771) | nicjasno |
» | RASPPPOE auto reconnectOddelek: Omrežja in internet | 1485 (1241) | Roman |