Forum » Omrežja in internet » ADSL + Enternet (mislim (1.5)? c+zamrzovanje kompjutora?
ADSL + Enternet (mislim (1.5)? c+zamrzovanje kompjutora?
Joze_K ::
Vako - imam instaliran Enternet (SiOLov v. c - ta je zadnji na njihovi helpdesk.siol.net). Ob zagonu P2P programa mi cela zadeva enostavno zamrzuje - najbolj očitno pri Kazaa.
Sem prebral vse možne o odgovornosti P2P programov, sem bil deinstaliral, pa kompetno register brisal s sledovi P2P, pa pol resetiral, pa samo enega naložil,... pa ni vpliva!
Skratka računalnik, ko zaženem P2P (Kazaa) mi enostavno kao zelo dolgo nekaj išče, potem pa zadeva na kratko deluje /npr. prenese kakih 300k) pol pa spet zamrzne za 5-10 min, pa se spet zadeva ponovi,...itd.
Ko dam Ctrl-Alt-Del, mi v spisku piše da se ne odzivata programa Kazaa in Enternet....
Kako tega hudiča rešiti - mi je idej zmanjkalo!
PS: Upam, da mi teme ne boste premaknili v ves tisti Kaza, Mule, Donkey šmorn, ker je tako gigantski, da je nepregleden. Moderatorji bi lahko vsaj uporabne - nežvek - informacije razdelili vsaj po vrsti P2P programa.....
Ali pa mi povejte kako iskati nekaj takega na tistih 20+ straneh ...., saj mora človek pol še hordo bedarije zraven prebrati. Saj je potem forum neuporaben, a ne?
Sem prebral vse možne o odgovornosti P2P programov, sem bil deinstaliral, pa kompetno register brisal s sledovi P2P, pa pol resetiral, pa samo enega naložil,... pa ni vpliva!
Skratka računalnik, ko zaženem P2P (Kazaa) mi enostavno kao zelo dolgo nekaj išče, potem pa zadeva na kratko deluje /npr. prenese kakih 300k) pol pa spet zamrzne za 5-10 min, pa se spet zadeva ponovi,...itd.
Ko dam Ctrl-Alt-Del, mi v spisku piše da se ne odzivata programa Kazaa in Enternet....
Kako tega hudiča rešiti - mi je idej zmanjkalo!
PS: Upam, da mi teme ne boste premaknili v ves tisti Kaza, Mule, Donkey šmorn, ker je tako gigantski, da je nepregleden. Moderatorji bi lahko vsaj uporabne - nežvek - informacije razdelili vsaj po vrsti P2P programa.....
Ali pa mi povejte kako iskati nekaj takega na tistih 20+ straneh ...., saj mora človek pol še hordo bedarije zraven prebrati. Saj je potem forum neuporaben, a ne?
Matek ::
Po moje je napaka drugje. Poskusi namesto enterneta inštalirat RASPPPoE.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
RASPPPoE instaliran s pomočjo 080-1000
Še večje sranje, zdaj zadeva zamrzne kompletno. Pa še email gesla in userja ne želi prenesti v www.email.si strežnik!!!
mislim, da bom enternet dal nazaj, ko vidim, da je ne bil protokol kriv.
A je lahko Simensov ADSL centrala, kaj zajebava?
Ali pa vseeno P2P - Kazalite 2.1.0. program zajebava? Zakaj zmrzuje... a ma kdo izkušnje?
Še večje sranje, zdaj zadeva zamrzne kompletno. Pa še email gesla in userja ne želi prenesti v www.email.si strežnik!!!
mislim, da bom enternet dal nazaj, ko vidim, da je ne bil protokol kriv.
A je lahko Simensov ADSL centrala, kaj zajebava?
Ali pa vseeno P2P - Kazalite 2.1.0. program zajebava? Zakaj zmrzuje... a ma kdo izkušnje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Joze_K ()
Gandalfar ::
poskusi za zacetek z originalnim kazaa, ki ga dobis na www.kazaa.com pa sele potem z 'lite' razlicico.
irc,web itd. ti normalno vse dela?
irc,web itd. ti normalno vse dela?
Matek ::
Gandalfar, dvomim, po moje mu bo tisti še bolj uniču sistem, ker ma polno ZlobneKode zraven.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Ja takole imam Win98 - original - prvo edicijo, za XPje pa preslab comp - sem še na C300,... za internet DL ganz OK.
Sem laufal Kazaa, pa je včasih tudi štekal,..., pa sem probal mulo, pa tema, nekaj kB Dl, ... skratka Kazaa se še vseeno najbolje izkaže, SE JE IZKAZAAAL,...
Web normalno laufa, IRCam ne, CHAT programi skozi Web tudi laufajo, ..., pri ostalem nisem opazil blema. Ko pa zalaufam Kazo pa ne laufa več nič, no ja za 5 sec na 10 min, pa pol tako ciklično,....
skratka TOTAL nelogično...., sem bil opazil da seedaj ko mi ne sesuva Enterneta (ker ga ni :)) mi sesuva Explorer... ta poleg Kazee sedaj javlja, da se program ne odziva.
Pol kot kaže bo vseeno kriva Kazaa, ... mam idejo... kako preveriti kateri procesi, ki laufajo (pri Ctrl-Alt-Del resetu) ne sodijo semle - mislim, da se nekako sem nekaj namesti s Kazoo, kar pol zajebava.
Sem mel daleč nazaj s ta pravo Kazoo eno tako izkušnjo pri enem obešanju mi je javlo, da nek fajl ne dela, ko sem po netu pogledal kva to je je bil pa neki KEYLOGGER - sem ga brisal inu mi je takrat Kazaa lepo delala par mescov.
Si pa hudiča nisem zapisal kak se je fajlu reklo... kaka ideja v tej smeri?
Sem laufal Kazaa, pa je včasih tudi štekal,..., pa sem probal mulo, pa tema, nekaj kB Dl, ... skratka Kazaa se še vseeno najbolje izkaže, SE JE IZKAZAAAL,...
Web normalno laufa, IRCam ne, CHAT programi skozi Web tudi laufajo, ..., pri ostalem nisem opazil blema. Ko pa zalaufam Kazo pa ne laufa več nič, no ja za 5 sec na 10 min, pa pol tako ciklično,....
skratka TOTAL nelogično...., sem bil opazil da seedaj ko mi ne sesuva Enterneta (ker ga ni :)) mi sesuva Explorer... ta poleg Kazee sedaj javlja, da se program ne odziva.
Pol kot kaže bo vseeno kriva Kazaa, ... mam idejo... kako preveriti kateri procesi, ki laufajo (pri Ctrl-Alt-Del resetu) ne sodijo semle - mislim, da se nekako sem nekaj namesti s Kazoo, kar pol zajebava.
Sem mel daleč nazaj s ta pravo Kazoo eno tako izkušnjo pri enem obešanju mi je javlo, da nek fajl ne dela, ko sem po netu pogledal kva to je je bil pa neki KEYLOGGER - sem ga brisal inu mi je takrat Kazaa lepo delala par mescov.
Si pa hudiča nisem zapisal kak se je fajlu reklo... kaka ideja v tej smeri?
V-i-p ::
Sicer ne bom pameten, pa vendar:
Stavim miškin levi gumb, da je kriva prva izdaja polken 98...
Ja takole imam Win98 - original - prvo edicijo.
Stavim miškin levi gumb, da je kriva prva izdaja polken 98...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Dusko ::
ja kot ti je verjetno že zano obstaja tudi WIN98SE(second edition).Torej predlagam da odsrfaš na windows update in si potegneš vse posodobitve za tvoj operacijski sistem. Ali pa format c pa daš pol win98se gor pa pol to različico posodobiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adsl in Auto RecconectOddelek: Omrežja in internet | 1306 (984) | tomaz_v |
» | Počasna kazaaOddelek: Omrežja in internet | 1099 (960) | neki123 |
» | SIOL ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2506 (1865) | sash |
» | problemi z LAN + router povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1893 (1762) | majk2000 |