Forum » Omrežja in internet » RASPPPOE auto reconnect
RASPPPOE auto reconnect
|SNap| ::
hoj,
kako nej bi to usposobil? pri enternetu je delalo v redu. imam v lastnostih povezave izbrano "connect automatically" pa nic. ko me diskonekta se mi samo pokaze okencek z "reconnect" in "cancel" gumboma.
pliz help :)
kako nej bi to usposobil? pri enternetu je delalo v redu. imam v lastnostih povezave izbrano "connect automatically" pa nic. ko me diskonekta se mi samo pokaze okencek z "reconnect" in "cancel" gumboma.
pliz help :)
ali3n ::
Verjetna rešitev: spremeni "Time between redial attempts na 1 sekundo (default je 1 min - in zato ob prekinitvi čaka eno minuto... verjetno pa tega zaradi razburjenja nisi opazil )
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ne, ne... mam tam nastavljeno 5 sec. ampak jest pridem domov in vidim da je diskonektano ze par ur... :(
SoLoR ::
A imas winxp? No v redailing options (to je tam kjer je Time between redial attempts) mas spodaj Redail if line is droped pa naredi kljukico....
Hux ::
in Promt for name and password, certificate izklopi.
Meni pa ne use auto connecta ob zagonu vinsev. Oni WinXp clcient deluje normalno ta RAS pa noce.
Meni pa ne use auto connecta ob zagonu vinsev. Oni WinXp clcient deluje normalno ta RAS pa noce.
pivmik ::
Meni dela auto recconnect v RASPPPoE normalno.
Pejte v "Network and Connections":
Pa v menuju Advanced kliknite Dial-up preferences. Odstrani kljukico pred "always ask if autodialing" in tudi pred "Disable autodial if i am logged on". Pa tudi v seznamu, kjer poiše "My location"(oz. uno kar imate nastavljeno) dajte kljukico.
Potem pa še vedno v "Network and Connections":
Pejte v Properties od vaše RASPPoE Povezave, ter v jezičku "Options" odstranite kljukico pred "Prompt for name and password, certificate, etc" in tudi pred "Prompt for phone number", pri "Redialing options" pa nastavite "Redial attempts" na "999", "Time Between redial attempts" nastavi na "1 minute" in idle time befote hanging up "Never". In obvezno spet DODAJ klukico pred "Redial if line is dropped".
Pa seveda pri vsem tem moraš imeti shranjen password.
Pa ko te SiOL odklopi, se bo v trenutku spet hotelo reconnectat, ampak v prvem poskusu ne bo uspelo(siol blokira), čakati boš moral 1 minuto (oz toliko kolikor si nastavil Time Between redial attempts).
S temi nastavitvami meni dela prefektno!
Pejte v "Network and Connections":
Pa v menuju Advanced kliknite Dial-up preferences. Odstrani kljukico pred "always ask if autodialing" in tudi pred "Disable autodial if i am logged on". Pa tudi v seznamu, kjer poiše "My location"(oz. uno kar imate nastavljeno) dajte kljukico.
Potem pa še vedno v "Network and Connections":
Pejte v Properties od vaše RASPPoE Povezave, ter v jezičku "Options" odstranite kljukico pred "Prompt for name and password, certificate, etc" in tudi pred "Prompt for phone number", pri "Redialing options" pa nastavite "Redial attempts" na "999", "Time Between redial attempts" nastavi na "1 minute" in idle time befote hanging up "Never". In obvezno spet DODAJ klukico pred "Redial if line is dropped".
Pa seveda pri vsem tem moraš imeti shranjen password.
Pa ko te SiOL odklopi, se bo v trenutku spet hotelo reconnectat, ampak v prvem poskusu ne bo uspelo(siol blokira), čakati boš moral 1 minuto (oz toliko kolikor si nastavil Time Between redial attempts).
S temi nastavitvami meni dela prefektno!
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pivmik ()
nimam XPjev, niti nimam teh opcij. v connection properties mam nastavljeno:
Connect automatically: ja (security tab)
This is the default connection: ja (dialing tab)
Always dial my default connection: ja (dialing tab)
try to reconnect [ 10 ] times, wait [ 5 ] sec. between attempts
pa kr se noce in noce
mam pa win ME
Connect automatically: ja (security tab)
This is the default connection: ja (dialing tab)
Always dial my default connection: ja (dialing tab)
try to reconnect [ 10 ] times, wait [ 5 ] sec. between attempts
pa kr se noce in noce
mam pa win ME
Hux ::
sej to moras nekje met "Promt for name and password, certificate" To se nemrec odpre prvic da lahko psloh napises password in username pol pa ostaja ce nena izklopis sam. Desni klik na ikono in tam mora neki bit .
pivmik ::
Za WinME pa ne dajem pomoči, ker so enostavno neuporabni.
Inštaliraj Win98 ali WinXP, pa bo vse delovalo.
Inštaliraj Win98 ali WinXP, pa bo vse delovalo.
LP, Gregor GRE^
Roman ::
Jaz uporabljam ICM 98 programcek, ki je cisto majhen in lepo poskrbi za tvoj problem. Mogoce ti bo pomagal. BTW: je brezplacen Download
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetna povezava se isklaplja na 24 urOddelek: Omrežja in internet | 1208 (1076) | amigo_no1 |
» | Win2k3 network problemOddelek: Operacijski sistemi | 1421 (1334) | pikachu004 |
» | ADSL redialOddelek: Omrežja in internet | 1584 (1354) | 2nemesis |
» | raspppoe in samo vzoztavitev zvezeOddelek: Pomoč in nasveti | 939 (853) | Tr0n |
» | RASPPPoE ReconnectOddelek: Omrežja in internet | 1902 (1493) | BaRtMaN |