Forum » Hlajenje in modifikacije » LCD termometer
LCD termometer
roland ::
Hi
Kje bi se dalo kupiti (beri: naročiti) prek net-a LCD termometer v sloveniji? Sem gledal na cool-pc pa mi ne paše da ima bel okvir (rabim z črnim).. se bi dalo še kje in cena
in kam si vi ponavadi date senzor (tisti ki imate termometer)
P.S.: nisem bil siguren ce naj to odprem pod Hlajenje in modifikacije ali Kaj kupiti takoj da sori ce sem se zmotil..
Kje bi se dalo kupiti (beri: naročiti) prek net-a LCD termometer v sloveniji? Sem gledal na cool-pc pa mi ne paše da ima bel okvir (rabim z črnim).. se bi dalo še kje in cena
in kam si vi ponavadi date senzor (tisti ki imate termometer)
P.S.: nisem bil siguren ce naj to odprem pod Hlajenje in modifikacije ali Kaj kupiti takoj da sori ce sem se zmotil..
"To je le moje mnenje!!!"
Marjan ::
Boš pa že pobarvu no ...
Termometer dej pa tja kjer misliš merit T ane! Če boš meril procesor (CPU ali GPU) dej pod hladilnik, čisto do procesorja.
Termometer dej pa tja kjer misliš merit T ane! Če boš meril procesor (CPU ali GPU) dej pod hladilnik, čisto do procesorja.
iskra ::
conrad 2.290 bel in ga lahko ofarbaš tko ku hočeš - meri pa "zunanjo" in "notranjo" temp. ima en senzor na žici
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mene pa zanim kolk je povprecna tem. procesorja!!Oddelek: Navijanje | 2188 (1641) | martinsm3 |
» | GeForce FX 5600U@Extreme OC (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6815 (4419) | BlueFire |
» | Kako meriti temp. vode?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1575 (1383) | miroB |
» | Kolk mate temp v vašem vodnem?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1359 (1036) | Golden eye |
» | Temperaturna diodaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1520 (1382) | the_unborn |