» »

Agresivni tujci

Agresivni tujci

zobnik ::

Gledam mal tele video posnetke in se sam čudim kakšni so tujci, Fantje se vozjo z motorjem in kr iznenada nekdo pride in začne z nasiljem. Pa da bi mene en tko napadu za brezveze ga vržem na tla.

• spremenil: zobnik ()

SimplyMiha ::

Žal ne čutim simpatije do motoristov, ki mislijo, da je fajn divjat sredi spalnega naselja. Naj drugič poskusijo z električnimi skuterji, pri katerih hrup ni glavni učinek.

To imaš prav, ampak zaradi tega ni potrebno nasilje, ampak se motoristom pove da je to spalno naselje.

SimplyMiha ::

Hja, ob teh zadevah človek hitro izgubi živce, sploh ob neplodnem opozarjanju in pasivnem odzivu policije.

Unknown_001 ::

Jaz tudi živim ob avtocesti pa naj zdaj HEJ BRIGADE partizane glumim in kamne s fračo streljam ?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

BivšiUser2 ::

zobnik je izjavil:

Gledam mal tele video posnetke in se sam čudim kakšni so tujci, Fantje se vozjo z motorjem in kr iznenada nekdo pride in začne z nasiljem. Pa da bi mene en tko napadu za brezveze ga vržem na tla.

Kak se je končalo?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

slabo, niso z mano govoril več let, se niso upal.

msjr ::

Sej bojo zrastl mulčki, pa se bojo oženil in jim bo naslednja generacija priprdala pod oknom in zbudila froca, ki je končno zaspal, bojo pa oni težil :D

BivšiUser2 ::

zobnik je izjavil:

slabo, niso z mano govoril več let, se niso upal.

Za koga? :)) Ne zagovarjam sicer motoristov, ker so določeni tudi idioti, ampak so ostali še večji.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

next3steps ::

zobnik je izjavil:

To imaš prav, ampak zaradi tega ni potrebno nasilje, ampak se motoristom pove da je to spalno naselje.

Saj je na posnetku vidno, da se jim je parkrat povedalo, kaj se ne sme.

Unknown_001 ::

next3steps je izjavil:

zobnik je izjavil:

Saj je na posnetku vidno, da se jim je parkrat povedalo, kaj se ne sme.

Očitna provokacija kjer skupina posameznikov načrtno išče težave. Tak se nima kaj pritoževat če faše nazaj.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

nejcek74 ::

zobnik je izjavil:

Klasika, idioti srečajo idiote. čemu se čudiš?

:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsednik Trump ali Make America Great Again

Oddelek: Problemi človeštva
213401 (3100) Mavrik

Omejitve hitrosti za motoriste (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
17334960 (29188) bluefish
»

Loviti ali ne loviti motoriste? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6313514 (11685) strup121
»

Chernobyl (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5211900 (9940) Matev
»

Ljubljana - varna lokacija oz. naseje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8320643 (12935) BigWhale

Več podobnih tem