Forum » Mobilne tehnologije » Problem z mikrofonom HTC Desire 626
Problem z mikrofonom HTC Desire 626
ttommy ::
Ali je možno v Android telefonu kako nastaviti, da uporablja 2. mikrofon? Ko sem menjal ekran, sem najbrž kaj zajebal (no, dobil sem polomljenega, tako da niti nisem siguren, če je prej delal). Ko zaženem diagnostiko, je tišina pri testu mikrofona, drugi mikrofon pa dela OK (test second microphone). Ali je kje možno nastaviti, da bi se primarno uporabljal drugi mikrofon?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Gamer
DeeCoy ::
Večino telefonov ima 2-3 mikrofone. Eden je na spodnjem delu (uporablja se za klic, ko je telefon na ušesu), eden bolj občutljiv (ko je med klicom nastavljeno "na zvočnik"), včasih pa je še dodatni za zadnjo kamero (Apple ziher).
Verjetno is med menjavo poškodoval spodnji mikrofon. Sogovornik bi te moral slišati, če daš "na zvočnik".
Torej, preveri povezavo do spodnjega mikrofona oz. ga po potrebi menjaj.
Verjetno is med menjavo poškodoval spodnji mikrofon. Sogovornik bi te moral slišati, če daš "na zvočnik".
Torej, preveri povezavo do spodnjega mikrofona oz. ga po potrebi menjaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (935) | legokocka |
» | MIUI Q&AOddelek: Mobilne tehnologije | 9459 (5875) | FireSnake |
» | Mikrofon + zvočnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3703 (3337) | čuhalev |
» | MikrofonOddelek: Zvok in slika | 897 (794) | Šolar |
» | [Ubuntu 10.04] Problem z zvočno kartico (mikrofon)Oddelek: Operacijski sistemi | 2137 (2038) | Icematxyz |